Çin Merkez Bankası, dijital para projesi için istihdamını genişletiyor
Çin Merkez Bankası, dijital para projesi için istihdamını genişletiyor

Çin Merkez Bankası, dijital para projesi için istihdamını genişletiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çin Merkez Bankası, Ocak ayındaki pilot programına ilgi duyan uzmanlar için daha fazla fırsat yaratarak ülkenin dijital Yuanı (e-CNY) için planlarını genişletme sinyali veriyor. Ülkenin Merkez Bankası Dijital Para Birimi planını gerçekleştirmesi için uzmanlar için yaklaşık 136 iş ilanı fırsatını duyurdu.

Tüm başvuru sahipleri, lisans veya yüksek lisans pozisyonları için deneyim yılları 3-10 yıl arasında değişmekte; pozisyonlar hem tam zamanlı hem de yarı zamanlı iş arayanlar için açılmış durumda. Bu, yalnızca iş listesinde gerekli beceri ve bilgiye sahip uzmanların istihdam edilmesini sağlayacak.

Dijital para e-CNY için çalışacak insan sayısı artırılıyor

Ülkedeki Tianjin, Guangzhou ve Yiwu gibi diğer bazı şehirler, pilot programın mevcut aşamasına dahil olmak için ilgi gösterse de, yalnızca Pekin, Shenzhen ve Suzhou’da çalışmak isteyen kişiler başvurabilir.

Blok zincirindeki uzmanlara olan talep nedeniyle, Banka, yönetici olmayan pozisyonlar için aylık asgari ücreti 25.000 RMD (3.952 $) ile 60.000 RMD (9.487) arasında değişkenlik gösteriyor. Yönetici pozisyonu maaşı, endüstri standardına göre her ay 30.000 RMD (4.743 $) ile 100.000 RMD (15.811 $) arasında değişmektedir.

Bu istihdam haberi, Ocak 2022’de piyasaya sürüldükten sonra bugün 29 milyondan fazla mobil e-CNY indirmesinin yapıldığına dair son haberlerden sonra geliyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin