Chiliz'den FTX hamlesi: Yatırımcıların kayıpları telafi ediliyor!
Chiliz'den FTX hamlesi: Yatırımcıların kayıpları telafi ediliyor!

Chiliz’den FTX hamlesi: Yatırımcıların kayıpları telafi ediliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chiliz, FTX çöküşünde fon kaybeden yatırımcıları kurtarmak için 38 milyon CHZ tahsis edeceğini açıkladı. CHZ’ye sahip olan FTX kullanıcıları proje kapsamındadır ve Chiliz, kapsamı kolaylaştırmak için bir tasfiye memuru ile ilişki kurmaya karar verdi. Analistler, bir geri dönüş öncesinde altcoin’in 0,15 dolara düşeceğini öngörüyor.

Chiliz, FTX borsasında para kaybeden kullanıcıları kurtardı

Chiliz, FTX-Alameda çöküşünde ve ardından gelen iflasta CHZ kaybeden yatırımcıları kurtarmak için bir plan açıkladı. Proje, halka açık bir adrese 38 milyon CHZ tokeni tahsis etmeye ve ardından platformda tokene sahip olan kullanıcı başına 10.000 dolara kadar tazminat ödemeye karar verdi.

Chiliz, tasfiye memuruyla ilişki kurarak önümüzdeki birkaç hafta içinde tokenin dağıtımını kolaylaştıracak ve CHZ kullanıcılarının FTX’in tamamında olmasına yardımcı olacak. Duyuru sırasında, CHZ 0,20 dolardan el değiştiriyordu ve toplam sahip sayısı 160.803’tü.

CHZ, FTX kaynaklı kripto çöküşünden kurtulmak için mücadele ediyor ve token, Chiliz sahipleri için bir gecede %7 kayıp verdi. FTX borsası, geçen haftaya kadar zincir üzerinde yaklaşık 38 milyon CHZ tokenine sahipti.

Bu nedenle proje, CHZ sahiplerini ve çöküşten etkilenen yatırımcıları korumak için bu girişimi başlattı. Girişim sadece bireyleri kapsıyor, kurumları kapsamıyor. Teklif, yatırımcıların çıkarlarını korumak için tam yasal incelemeye ve tasfiye memurunun onayına tabidir.

Tron Labs, Tron ekosistem token sahiplerini desteklemek ve TRX ile ilgili tokenleri borsadan diğer cüzdanlara taşımalarına yardımcı olmak için FTX ile başarılı bir anlaşma imzaladı.

Bu nedenle Chiliz duyurusu, CHZ sahiplerine, kullanıcı başına 10.000 dolara kadar tokenle kayıpların telafi edileceğini garanti ediyor.

Popüler analistten Chiliz fiyat tahmini

Analistler, devam eden ayı piyasasında Chiliz’de düşüş öngörüyor. Kripto analisti Azeez Mustapha, CHZ’nin 0,15 dolara düşeceğini savunuyor.

CHZUSD price chart

Token şu anda 0,19 dolardan el değiştiriyor ve Chiliz’deki ralliden önce bir geri çekilme gerçekleşmesi muhtemel görünüyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin