featured
Changpeng Zhao: “Kripto topluluğu için çok daha fazlası var.”

Changpeng Zhao, Binancechain projesini piyasaya sürmeyi planlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En büyük kripto para borsası Binance’nin CEO’su Changpeng Zhao, önümüzdeki aylarda tokenlarin yayınlanmasında kullanılacak Binancechain projesini piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu arada, Binance Coin (BNB) kötü giden piyasada yükselmeye devam ediyor.

Changpeng Zhao: “Kripto topluluğu için çok daha fazlası var.”

Forbes Asia’nın Blockchain etkinliğinde, Binance CEO’su Changpeng Zhao, kripto topluluğu için daha fazla şeylerin olduğunu paylaştı. Forbes yazarı Michael del Castillo, Twitter’da Zhao’nun sözlerini şu şekilde aktardı:

Binancechain projesini çok geçmeden, birkaç ay içinde başlatıyoruz ve bununla ilgili tokenleri çıkarabileceksiniz… Milyonlarca token ve binlerce Blockchain olacağını düşünüyorum.

Binance Coin (BNB) haftalık grafiği
Binance Coin (BNB) haftalık grafiği

Binance’in, 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 662 milyon dolar seviyesinde. Bu rakamda Binance’yi dünyanın en büyük kripto para borsası konumuna getiriyor. Binance Coin (BNB) ise yazım sırasında %15 oranında artarak 6,32 dolara yükseliyor. Piyasa değeri başına 826 milyon dolar olan BNB yazım sırasında en değerli kripto para sıralamasında 13. sırada bulunuyor.

Binance Coin (BNB) fiyatı değerini katlıyor

BNB logosunun ardındaki hikaye

BNB’nin fiyatı arttınca, Zhao şu paylaşımı yaptı:

Logo, Zhao’nun Binance’e göre ömür boyu süren bir taahhüdünün sembolü. Ona göre, logo, sadakatin nihai gösterisi, satın alınmamalı, gönüllü olmalı.

Binance CEO’su, BNB logosunun ardındaki hikayeyi şöyle anlattı:

On altı ay önce, Binance logosunu tasarlarken birçok farklı varyasyon denedik. Teklifleri temsil etmek istedik ve iki kareyle borsayı temsil ederken, ikili kelimemizi de ekledik (Binance = Binary Finance). Buradan, birbiri üstüne iki kareye ve daha sonra bir tahta gibi daha büyük bir kareye yerleştirildi. Yönetim kurulu, oyun alanı ya da başka bir şeyin olduğu bir yerdi, bu da borsa platformunun ne olduğunu anlatıyor.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin