featured

Chainlink zincir üstü verileri boğa koşusuna işaret ediyor: LINK fiyatı yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chainlink (LINK), 6,63 ila 6,88 dolar arasında zorlu bir destek aralığı oluşturdu ve bu süre içinde toplam 295 milyon LINK satın alan yaklaşık 29.000 adresi kendine çekti. Büyük LINK balinalarının agresif birikimiyle birleşen bu güçlü destek, kripto paranın görünümü için iyiye işaret.

Chainlink sağlam destek gösteriyor!

Zincir üzerindeki veriler, Chainlink bu destek seviyesinin üzerindeki konumunu koruduğu sürece güçlü bir yükseliş hissinin hâkim olduğunu ortaya koyuyor. Bu duygu, yakın ufukta önemli direnç engellerinin bulunmaması ile daha da güçlenmektedir. LINK, raporlama sırasında son 7 günde yüzde 4’ten fazla artışla 7,45 dolardan işlem görüyor.

Chainlink

Özellikle, önde gelen LINK balinaları aktif olarak varlıklarını artırıyor. Yalnızca son iki hafta içinde, bu balinalar toplamda yaklaşık 91 milyon dolar değerinde, yaklaşık 13 milyon dolarlık LINK satın aldı.

Bu birikim modeli LINK sahipleri için umut verici olsa da bir çıkış bekleyen yatırımcıların sabırlı olması gerekebilir. Zincir üzerindeki son veriler, büyük işlemlerin sayısındaki azalma da dâhil olmak üzere, son üç hafta içinde ağ faaliyetlerinde bir düşüş olduğunu gösteriyor.

Ancak uzmanlar, büyük işlemlerde ani bir yükselişin potansiyel olarak yaklaşan bir kırılmayı işaret edebileceğini vurguluyor. Kripto para piyasası gelişmeye devam ederken Chainlink pozisyonunda kararlı olmaya devam ediyor. Mevcut zincir içi ölçümler, önemli direnç bariyerlerinin yokluğunu yansıtmakta ve hem yatırımcılar hem de tüccarlar için elverişli bir atmosferi teşvik etmektedir.

Chainlink’in CCIP teknolojisini kullanacak!

Lendvest, merkezi olmayan bir kredi puanı sistemi geliştirmek için Chainlink’in zincirler arası birlikte çalışabilirlik protokolünü (CCIP) kullanacağını açıkladı. DeFi borçlanma ve borç verme bilgileri için bir veri pazarı olan Lendvest, “en yüksek güvenlik ve güvenilirlik standardını korumak” için Chainlink’in güvenli Oracle çözümleri sunma konusundaki kanıtlanmış geçmişi nedeniyle kredi puanı sistemini Chainlink ile ortaklaşa başlatacak. Bu gelişmeler, balinaların LINK tokenine doğru akın etmesinde iyi bir rol oynayacak.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin