Chainlink yüzde 6 kazançla kripto piyasası düzeltmesinden kurtuldu
Chainlink yüzde 6 kazançla kripto piyasası düzeltmesinden kurtuldu

Chainlink yüzde 6 kazançla kripto piyasası düzeltmesinden kurtuldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha geniş kripto piyasası, bu haftanın başlarında 2,68 trilyon dolarlık rekor yüksek değerlemelere ulaştıktan sonra kısmi düzeltmeye girdi. Bitcoin ve diğer birçok altcoin kırmızıdayken, Chainlink bugün %6’dan fazla kazanarak yukarı doğru ilerliyor.

Bu yazıyı hazırlarken Chainlink, %6,17 artışla 29,86$ fiyatla ve 13,3 milyar dolar piyasa değeriyle işlem görüyor. Son fiyat rallisi, LINK için yoğun balina birikiminin ortasında geldi. Zincir içi veri sağlayıcı Santiment şu açıklamayı yaptı:

Chainlink, Cuma günü fiyat artışına giderek iyi bir performans gösterdi. 100.000 ila 10 milyon dolar LINK tutan milyoner adresleri, şu anda toplam arzın yaklaşık 1/4’üne sahip, bu da tarihlerindeki en büyük miktar demek oluyor. 

 

Chainlink , Cuma günü bir fiyat artışına giderek açıldı. 100.000 ila 10 milyon $LINK tutan milyoner adresleri , şu anda toplam arzın yaklaşık 1/4'üne sahip, bu da tarihlerindeki en büyük miktar. 16. piyasa değeri sıralamasındaki varlık, beş hafta önce 30 doların üzerindeydi.

Associated Press’in (AP) en eski haber ajanslarından biri ekonomik, spor ve seçim verilerini merkezi olmayan bir şekilde toplamak için Chainlink blok zincirinden yararlanıyor. Bugün gazeteciliğin en büyük zorluklarından biri güvenilir veri kaynaklarıdır.

Chainlink oracle’ları, verileri zincir dışından zincire şeffaf ve merkezi olmayan bir şekilde aktarmanın en iyi yolu olarak hizmet eder. Associated Press, önemli miktarda veri yüklemeye başlayabilen bir Chainlink düğümü çalıştıracak. Bu veriler, gerçekliğinin doğrulanması için kriptografik olarak imzalanacaktır.

AP’nin blockchain ve veri lisanslama direktörü Dwayne Desaulniers, resmi basın açıklamasında şunları söyledi:

Chainlink teknolojisi, dünyanın herhangi bir yerindeki akıllı sözleşme geliştiricilerine AP’nin güvenilir ekonomik, spor gibi verilerine doğrudan, isteğe bağlı erişim sağlamanın ideal yoludur. Chainlink ile çalışmak, bu bilgilerin herhangi bir blockchain ile uyumlu olmasını sağlar. Açık kaynaklı yazılım güvenilir, güvenli ve önde gelen blok zinciri ağlarında yaygın olarak kullanılmaktadır.

Bu son gelişme, Chainlink ekosistemi için büyük bir destek ve daha fazla yatırımcıyı teşvik edeceği düşünülüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin