featured

Celsius kargaşanın içinden sıyrılıyor: Yerel token CEL, performansı ağlatıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Borç verme platformundaki kriz devam ederken yerel tokeni CEL, olanları hiç takmıyor gibi. Haziran ayında bir hayli fazla terleyen Celsius, yazın sıcaklığını çoktan yaşıyor. Ancak krizin kapıya dayandığı dönemde yaptıklarıyla dikkat çeken platform, yeni çıkış yolları arıyor.

Cryptocurrency kredi platformu Celsius’un işin sürdürülebilirliği ile ilgili şüphele sürüyor. Bu şüpheler devam ederken, genel kripto piyasası oynaklığına rağmen yükselen ağın yerel tokeni CEL yükseliş gösteriyor.

Hem piyasa oynaklığını hem kendi üzerindeki baskıyı takmayan varlık, kısa süre içinde yatırımcısına kazandırıyor. Özellikle de son 1 ay içinde trade eden pek çok profesyonele iyi bir yatırım aracı oldu.

Celsius rallisini tetikleyen baş unsurlar

En son CEL kazanımları kısmen, sorunlu borç vereni desteklemenin bir parçası olarak kısa süreli bir ralli sağlamak için sosyal medya platformlarından yararlanıyor. Yani bu ağ topluluğunun bir etkisi olduğu düşünülüyor. Topluluk üyelerine göre amaç, açığa satış yapanların pozisyonlarını kapatmaya zorlamak için CEL’i artırmak.

Celsius sorunları 13 Haziran’da şirketin likiditeyi ve operasyonları istikrara kavuşturmak için zamana ihtiyacı olduğunu belirterek müşteri çekme işlemlerini durdurmasının ardından ortaya çıktı. Karar, CEL tokeninin Mayıs ortasında  %60’ın üzerine düşmesinden sonra ortaya çıktı.

CEL fiyat durumu

Son 24 saat içinde, token, şirketin müşteri para çekme işlemlerine ara verdiğini açıklamasından sadece üç hafta sonra yükseliş geldi. 4 Temmuz Pazartesi günü 0,88$’dan işlem gören varlık, %18’in üzerinde bir kazanç elde etti.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin