featured

Kripto kışı sertliğini artırırken Celsius, 150 çalışanını işten çıkardı! Sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Şirketin çalışanlarının önemli bir bölümünü işten çıkarmak zorunda kaldığı için Celsius’taki sorunların derinleştiği söyleniyor.

Yakın tarihli bir rapora göre, Celsius Network çalışanlarının yaklaşık dörtte birini işten çıkardı. Bu, şirketin bir açıklama paylaşmasından sadece birkaç gün sonra geldi. Ayrıca bir kez daha para çekme işlemlerine devam etmek ve likidite sorunlarını çözmek için 24 saat çalıştığını söyledi.

Celsius

İsrail medya kuruluşu Calcalist, hafta sonu aldığı bir nota atıfta bulunarak, Celsius’un devam eden mücadeleleri arasında yaklaşık 150 çalışanını işten çıkardığını bildirdi. Şirketin Linkedin sayfası şu anda 651 çalışanı olduğunu söylüyor. Bu da işten atılanların yaklaşık dörtte birini temsil ettiği anlamına geliyor.

Kripto kışı sertleşiyor

Sadece birkaç gün önce Celsius, “likiditeyi ve operasyonları istikrara kavuşturmak için olabildiğince hızlı odaklandıklarını ve çalıştıklarını” belirten bir bildiri yayınladı. Daha önceki mesajlarda olduğu gibi, firma sorunlarını çözmek için attığı herhangi bir spesifik adımı açıklamadı. Blog yazısı is şu şekilde:

Varlıkları korumak ve bize sunulan seçenekleri keşfetmek için önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. Seçenekler arasında diğer yolların yanı sıra, stratejik işlemlerle birlikte borçlarımızın yeniden yapılandırılması da yer alıyor.

Bir kez daha, Celsius topluluğundan daha fazla zaman istendi. Çünkü bu “ayrıntılı keşifler karmaşık ve zaman alıyor”. Celsius, diğer tüm ağ hizmetleri arasında para çekme işlemlerini haziran ortasında durdurdu ve henüz yeniden başlatmadı.

O zamandan beri, şirket yeniden yapılanma için avukatları tuttu. AMA’ları ve Twitter Spaces’ı duraklattı. CEO Alex Mashinsky’nin ABD’den kaçmaya çalıştığı, ancak yerel yetkililer tarafından durdurulduğu raporları ortaya çıktı. Ancak ekip bu söylentileri yalanladı.

Mevcut yatırımcıların şirketi kurtarmayı reddettiği bildirilirken, Goldman Sachs’ın Celsius’un kripto para birimlerini düşük fiyattan satın almak için 2 milyar dolar toplamaya çalıştığı iddia ediliyor. Nexo da onları satın almayı teklif etti.

Aynı zamanda kripto para kışı, birden fazla şirketin çalışanlarını işten çıkarması ve 3AC hedge fonunun iflas başvurusunda bulunmasıyla sertliğini artırıyor.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin