Cardano'nun TVL'si ADA fiyat düşüşüne rağmen güçlü duruyor!
Cardano'nun TVL'si ADA fiyat düşüşüne rağmen güçlü duruyor!

Cardano’nun TVL’si ADA fiyat düşüşüne rağmen güçlü duruyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto para borsası Bitrue, Cardano’nun (ADA) merkezi olmayan yapısını desteklemek için yeni bir staking girişimi duyurdu. Önde gelen borsa, çeşitli ADA stake havuzlarına yaklaşık 455.000 dolar değerinde 1 milyon ADA katkıda bulunacağını belirtti.

Bitrue, topluluk üyelerinin en iyi ADA stake havuzlarından bazılarını tanımlayabileceği bir Google Form bağlantısı paylaştı.

Cardano (ADA) dahil olmak üzere tüm büyük kripto para varlıklarının fiyatları, artan enflasyon konusundaki endişelerin artmasının ardından bu hafta kayıplar yaşadı.  ADA fiyatı ise 24 saat içersinde %7,2 oranında düşüş kaydetti. Genel olarak kripto piyasası da düşüşü sürdürüyor. Cardano Daily tarafından Twitter’da sağlanan verilere göre, ADA fiyatındaki düşüş, ağın Kilitli Toplam Değerini (TVL) etkilemediği yönünde oldu.

Cardano TVL, ADA fiyat çöküşü ortasında güçlü duruyor!

Cardano Daily ayrıca son yedi gün içinde ağdaki tüm protokollerin performansını gösteren TVL görüntüsü paylaştı.  Popüler borsa WingRiders, hâlâ blockchaindeki en yüksek TVL’ye sahip en üst protokol olarak yer alıyor. Verilere göre, WingRiders hacmi son yedi günde %1,64 oranında artış kaydetti.

Miniswap sıralamada ikinci sırada yer alıyor ve TVL’si geçen hafta %9,66 arttı. Sıralamadaki üçüncü merkezi olmayan borsa, TVL’nin son yedi gün içinde %2,52 düşen SundaeSwap oldu. Mueliswap ve Lending Pond, TVL’lerinde sırasıyla %1,06 ve %4,45’i temsil eden bir artış kaydetti. MeowswapFi’ye kilitlenen toplam değer %13,78 düşerken, FluidTokens’ TVL geçen hafta %3,94 arttı. İlginç bir şekilde, son yedi gün içinde TVL’de en yüksek artışı gösteren Cardano protokolü ADAX Pro oldu. Merkezi olmayan borsa, TVL’sinin son yedi gün içinde %121 arttığını gördü. Veriler, ADA fiyatlarındaki düşüşe rağmen fonların hâlâ kilitli olduğunu gösteriyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin