Cardano'nun kurucusu, ADA yakımıyla ilgili eleştirilere yanıt verdi!
Cardano'nun kurucusu, ADA yakımıyla ilgili eleştirilere yanıt verdi!

Cardano’nun kurucusu, ADA yakımıyla ilgili eleştirilere yanıt verdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Charles Hoskinson, Cardano’nun değerini artırmak için ADA arzını yakma şansının olmadığını tekrar etti.  Hoskinson’un cevabı ADA arzının bir kısmının yakılması gerektiği fikrini desteklemediği için onu eleştirmesinden sonra geldi.

Bir Twitter kullanıcısı şunları söyledi:

Charles Hoskinson kadar zeki biri kripto para yakmanın birinin mülkünü yok ettiğine inandığında, cehaletin şaşırtıcı gücü ortaya çıkıyor.

@PerAsperaVinco Twitter kullanıcı adını kullanan ADA yatırımcısı, Hoskinson’ın iddiasının doğru olmadığını çünkü kişinin mülkünün bir kısmını yakılmasının geri kalanın değerini artıracağını söyledi.

Hoskinson’ın Cardano yanıtı

Twitter kullanıcısına yanıt olarak Hoskinson, “ADA rezervi” bulunmadığını ve yakılabilecek bir ADA arzının şu anda yatırımcılar tarafından tutulduğunu öne sürdü.

Cardano ekibinin ADA arzını yakması için, onları yok etmeden önce bu yatırımcılardan kripto paraları alarak imkansızı başarması gerektiğini de sözlerine ekledi. Hoskinson şu ifadeleri kullandı:

Bütün Ada sahiplerinin, gerçek insanların elinde, onu yakmak için onlardan alınması ve yok edilmesi gerekir.

Çoğu kripto paralar gibi ADA da politik ve ekonomik faktörler nedeniyle fiyatta büyük düşüş yaşadı. Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,09 dolara (ATH) yükselen kripto para %85,2 düştü. Yazım sırasında ADA, yatırımcıların fiyatın nispeten düşük olduğunu düşünmesiyle 0,45 dolar civarında işle görüyor.

Bazı yatırımcılar, ADA’nın büyük düşüşünü bu yıl endüstriyi rahatsız eden talihsiz gelişmelere bağlamak yerine, fiyatın düşük olmasının nedeninin kripto paranın toplam 45 milyarlık arzı olduğuna inanıyor. Buna dayanarak, bazı ADA sahipleri, Cardano ekibinin fiyatının artması için token arzının bir kısmını yakmaları gerektiğini ima etti.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin