Cardano Vasil hard fork gecikecek mi? ADA fiyatında son durum
Cardano Vasil hard fork gecikecek mi? ADA fiyatında son durum

Cardano Vasil hard fork gecikecek mi? ADA fiyatında son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano geliştiricisi, Vasil yükseltmesi için “acele ettiklerini” söyledi. Ancak kurtarma planını da paylaştı.  Cardano düğümündeki büyük bir hatanın Cardano test ağının kırılmasına yol açması nedeniyle, Cardano topluluğu için bir başka kötü haber daha geldi. Tanınmış Cardano geliştiricisi Adam Dean, 18 Ağustos Perşembe günü bununla ilgili olarak düşüncelerini paylaştı.

Adam Dean, Cardano Node v 1.35.2’deki büyük bir hatadan bahsederek, test edilen Cardano’nun olumsuzluklarla karşılaştığını belirtti. Bu, çok beklenen Vasil Hardfork için “Test Edildi ve Hazır” olduğu söylenen testnet versiyonu. Cardano geliştiricisi Adam Dean, ayrıntılı bir Twitter ileti dizisinde şunları yazıyor:

“Bu hata yalnızca operatörlerin #Mainnet’te yükseltme yapmak için acele etmesi ve uyumsuz çatallar oluşturması ve zincir yoğunluğunun azalmasına neden olması nedeniyle keşfedildi.”

Operatörlerin çoğunluğunun orada bir Vasil HFC olayını simüle etmek için test ağında 1.35.2’ye yükseltmeleri nedeniyle test ağı hâlâ bozuk.”

Cardano geliştiricileri “Vasil Yükseltmesi için acele mi ediyor?

Cardano geliştiricileri bir süredir Vasil hardfork üzerinde çalışıyor. Vasil hardfork, blockchain ölçeklenebilirliğini geliştirecek. Bu, Cardano blockchaine eklenen her bloğun veri depolamak için daha fazla alana sahip olacağı anlamına geliyor.

Geçen ay Cardano, Vasil hardfork’un uygulanmasındaki ilk gecikmesini duyurdu. Birkaç gün önce Cardano başkanı Charles Hoskinson, tüm test sürecinin belirli bir boru hattından geçmesi gerektiği düşünüldüğünde gecikmelerin zaman alabileceğini söyledi. Cardano geliştiricileri arasında Vasil hardfork’u uygulamak için acele eden bir hava bulunuyor.

Ancak Cardano geliştiricisi Adam Dean bu konudaki hoşnutsuzluğunu dile getirdi.  Acele etmenin gereksiz olabileceğini söyledi. “

Cardano (ADA) fiyatında son durum

Haberin ardından Cardano’nun yerel kripto para birimi ADA’nın fiyatı son 24 saatte yüzde 8’den fazla değer kaybetti. Yazım sırasında ADA, 16.6 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 0,49 dolardan işlem görüyor. İlk on kripto listesinde yer almaya devam ediyor.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin