Cardano kurucusundan eleştirilere sert yanıt geldi!
Cardano kurucusundan eleştirilere sert yanıt geldi!

Cardano kurucusundan eleştirilere sert yanıt geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano eleştiricisi, çoğu Cardano akıllı sözleşmelerinin yeni Vasil güncellemesi ile uyumsuz olduğunu ve yeniden yazılması gerekeceğini savunarak Vasil Hard Fork’u eleştirdi.

Hoskinson eleştirilere sert çıkıştı ve Cardano sahiplerine Plutus sürümünde çalışan tüm dApp’lerin yeni yükseltmeyle uyumlu olacağına dair güvence verdi.

Analistler, Cardano fiyatı için yükseliş hedefi belirlediler ve 0,64 dolara bir ralli öngördüler.

Charles Hoskinson iddiaları yalanladı!

Cardano’yu destekleyen Input Output Global’ın (IOG) kurucu ortağı Charles Hoskinson, son tweetinde yeni güncelleme hakkındaki iddiaları reddetti. Twitter, Cardano’nun blok zincirindeki akıllı sözleşmelerin Vasil güncellemesinden sonra çalışmayacağına dair spekülasyonlarla dolu. Cardano blok zincirindeki dApp’lerin, Vasil hard fork olayından sonra uyumlu olmayacağına inananlar bulunuyor.

Hoskinson eleştirilere sert çıkıştı ve topluluğa Cardano‘nun dApp’lerinin Vasil Hard Fork’undan sonra da çalışmaya devam edeceğine dair güvence verdi. Hoskinson, HFC ve Plutus sürümlerini oluşturmanın tek nedeninin bunu sağlamak olduğunu savunuyor.

Analistler, Cardano fiyatı için ne öngörüyor?

Önde gelen bir kripto analisti ve yatırımcısı olan Michaël van de Poppe, Cardano fiyat grafiğini değerlendirdi ve 0,64 dolar seviyesine %33,45’e varan bir ralli öngördü. Analist, Cardano fiyatının mevcut yükseliş trendinde 0,55 dolar ve 0,64 dolar olan iki yukarı hedefe ulaşabileceğine inanıyor.

ADA-USDT price chart

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin