Cardano’da fiyatı hariç her şey yolunda: Bir milyon ağaç diktiler
Cardano’da fiyatı hariç her şey yolunda: Bir milyon ağaç diktiler

Bazı ölçümler ve söylentiler Cardano için umut ışığı olmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto ekosistemi, son piyasa düzeltmesinde oldukça tatsız günler geçiriyor. Piyasa geneline bir düşüş trendi hakim. Genel düşüşe rağmen bazı kripto varlıklar piyasa trendine dayanmaya çalışıyor.

Cardano, benimseme, geliştirme, DeFi ve metriklerin sayısıyla son zamanlarda şaşırtıcı hamleler yapan platformlardan biri.

Yedinci en büyük kripto para, şu anda ilk 10 arasında bazı olası gelişmelerden dolayı kolayca sıyrılabilme potansiyeli taşıyor olabilir. Zira NFT’lerin ve dApp’lerin geliştirilmesi için Samsung ile olası bir ekip kurma konusunda spekülasyonlar var.

Cardano’da boğa ralisi için metrikler uygun mu?

Cardano ağı, geç saatte şaşırtıcı ölçümler kaydetti. Kaynaklara göre, platformun TVL’si şu anda yaklaşık 1,85 Milyon dolar seviyesinde. Hacimler ayın başından beri sabit bir hızla artıyor ve 4,45 milyar dolara kadar yükselmiş durumda.

Toplam işlem, 6 Ocak itibarıyla 25.584.913 ile etkileyici bir doğrusal artış öngörüyor. İşlemler / gün başına ödemeler metrikleri, işlemlerin ve ödemelerin hızla arttığını gösteriyor. İşlem sayısı 130.184 iken, ödeme sayısı 339.261’dir.

Cardano, 67 aktif repo ile geliştirme cephelerinde aktifliğini sürdürüyor, Cardano bugüne kadarki en aktif proje. Herkese açık depolarda 106 sürüm ve 38k Github taahhütü var.

Test edilen birden fazla DeFi ve dApp ile protokol, meraklıların ilgisini çekiyor. Ayrıca Cardano Cube, ağda kimin inşa ettiğini takip etmeye yardımcı olan bir platform olarak öne çıkıyor.

Bunun yanında, Samsung’un Cardano’nun yapımcılarıyla birlikte çalışabileceğine dair spekülasyonlar yaygın. SAmsung, NFT’leri TV’lerine ve dApp’leri akıllı telefonlarına entegre etmek istiyor.

Samsung’un Veritree ile olan ittifakı, Cardano blok zincirine karşı büyük bir bilgi birikimine sahip. Arka arkaya, partizanlar şahin gözünü Samsung U.S ve Cardano’ya diktiler. Ve web’de sağlıklı etkileşimler fark ettim.

Özetle, elektronik devinin etrafındaki vızıltı, Cardano için büyük bir tanıtıma eşlik etti. Spekülasyonlar gerçekleşirse, büyüyen metriklerle birleşir.

Ve çevresel girişimler, yakın gelecekte 4 dolara doğru bir yükseliş yolculuğunun önünü açabilir. Öte yandan alan, Ethereum’dan Cardano ağına gelen kullanıcıları da önemli bir etken. Bu gelişmeler, yatırımcılar açısından yedinci en büyük kripto için bir yükseliş işareti olarak yorumlanabilir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin