Cardano için balina alarmı: Popüler adresler ADA'ya akın ediyor
Cardano için balina alarmı: Popüler adresler ADA'ya akın ediyor

Cardano için balina alarmı: Popüler adresler ADA’ya akın ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir üstü analitik firması Santiment’e göre, Cardano’nun köpekbalığı adresi şu anda dört milyar ADA’ya sahip ve FTX patlamasından bu yana 331 milyon daha ADA biriktirdi. Santiment’e göre, 10.000 ila 100.000 ADA’ya sahip adresler Haziran 2021’den bu yana en yüksek arz yüzdesine sahip.

Zincir üstü analitik firmasına göre, önemli Cardano köpekbalıkları Haziran ayından bu yana istikrarlı bir şekilde birikiyor. Bu adreslerin, Kasım başındaki FTX patlamasından bu yana dip alımlarını yeni bir seviyeye taşıdığı belirtiliyor.

10.000 ila 100.000 ADA tutan adresler, FTX’in likidite krizinin gün yüzüne çıktığı 7 Kasım’dan bu yana 83 milyon dolar değerinde kripto para ekledi.

Sadece büyük Cardano adresleri çantalarına eklenmekle kalmadı, aynı zamanda Cardano cüzdanlarının sayısı da 200.000’den fazla arttı. Cardano Vakfı’nın verdiği son bilgilere göre toplam cüzdan sayısı 3.80 milyona yükseldi. Kasım ayı başında bu rakam 3.63 milyon civarındaydı.

Yazının yazıldığı an itibariyle, Cardano’nun ADA’sı %3,05 artışla 0,26 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri açısından en büyük dokuzuncu kripto para birimi konumunda yer alıyor. Mevcut fiyatıyla ADA, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,10 dolardan %91,62 düştü ve böylece köpekbalıkları ve balinaların birikimi için oldukça düşük bir fiyattan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin