Cardano fiyatı bu gelişmelerin ardından yükselişe geçti! ADA yükselişi devam edecek mi?
Cardano fiyatı bu gelişmelerin ardından yükselişe geçti! ADA yükselişi devam edecek mi?

Cardano fiyatı bu gelişmelerin ardından yükselişe geçti! ADA yükselişi devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Charles Hoskinson tarafından 2017’de tasarlanan blockchain projesi Cardano (ADA), son yedi gün içinde %32’den fazla arttı. Yazım sırasında 1,18 dolardan işlem görüyor. Geçen hafta kilitlenen toplam değerin 300 milyon doları aştığı gerçeği de dahil olmak üzere birkaç faktör bu fiyatın yükselmesine yardımcı oldu. Hoskinson’ın binlerce merkezi olmayan uygulamanın yakında ADA ağına katılacağına dair öngörüsü var. Coinbase’in de Cardano’ya yatırım yapacağına dair haberler yer alıyor

ADA fiyatı yükselişe devam edecek mi?

Geçen hafta Coinbase, blog sitesinde ADA’yı kripto borsasına bir stake seçeneği olarak eklediğini duyurdu. Duyuruya göre Coinbase, Cardano’yu faiz getiren portföyüne dahil etmeye karar verdi. ADA, piyasa değerine göre en iyi 10 kripto varlık arasında yer alıyor ve benzersiz bir blok zinciri tasarımına sahip.

“2022’de stake portföyümüzü ölçeklendirmeye devam etme planlarımızla, stake tekliflerimizi Cardano’yu (ADA) içerecek şekilde genişletiyoruz. ADA piyasa değerine göre en değerli on kripto para değeri olarak yer alıyor. Duyuruda, daha esnek, sürdürülebilir ve ölçeklenebilir olmayı amaçlayan blockchain ile Ethereum’un yeni nesil bir evrimi olacak şekilde tasarlanmış bir hisse kanıtı blockchain projesidir.”

Geçen Ağustos ayında Hoskinson, takip eden haftalarda ADA’nın fiyatını %115’ten fazla artıran Alonzo sert çatalını duyurdu.  Alonzo Hard fork’u yayınlanmadan önce de gerçekleşen fiyat yükseltmesinin tekrar gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin