featured

Cardano, Vasil Hard Fork güncellemesi yaklaşırken fiyat hareketi ile güven veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, Vasil Hard Fork güncellemesi yaklaşırken kritik seviyelerde işlem görüyor. Şu an, fiyat hareketi ile yatırımcılara güven veriyor.

Uzun zamandır beklenen Vasil ağ güncellemesi ve beraberindeki Hard Fork altı saatten biraz daha uzaktayken, Cardano’nun yerel token’ı olan ADA için alıntılar oldukça ilginç ve cesaret verici bir dinamik gösteriyor.

Bugünkü işlem seansının açılışından bu yana, ADA fiyatı hem %1 düşmeyi hem de %4,7’den fazla büyümeyi başardı. CoinMarketCap’e göre ADA’daki ticaret faaliyeti, işlem hacmindeki yaklaşık %40’lık bir artışla da kanıtlanıyor.

Genel resimde kripto para biriminin fiyatı, 0,6 dolara yükselebilecek bir kırılma ve 0,455 dolara düşebilecek bir düzeltme arasında gidip geliyor. Gün boyunca ADA fiyatı zaten bu seviyenin üzerine çıkıyordu. Ancak konsolide edemedi ve düştü. Bu da bunun büyük olasılıkla yanlış bir kırılma olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

Cardano grafik

Bununla birlikte, teklifler seviyeden çok uzakta değil. 0,455 dolara yakın konumları, seviyenin yeniden test edilme olasılığına işaret ediyor.

Cardano Vasil güncellemesi, neler getirecek?

Ünlü bir Cardano topluluğu üyesi ve blockchain geliştiricisinin adını taşıyan Vasil Hard Fork güncellemesi, bugün gerçekleşecek.

Güncelleme, Cardano’nun performansını belirgin şekilde artıracak. Plutus akıllı sözleşme platformunu iyileştirecek ve diğer şeylerin yanı sıra Ethereum’dan Cardano’ya yeni tür token transfer etme yeteneği ekleyecektir.

U.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin