Cardano fiyat analizi: ADA için bu seviye kritik

Cardano fiyat analizi: ADA için bu seviye kritik! Çöküş mü geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Günün Cardano fiyat analizi, fiyat son 24 saat içinde kritik destek seviyesi olan 1,30 doların altına düştüğü için önemli bir düşüş görünümü sergiliyor. Yüzde 4’ün üzerinde düşen ADA fiyatı, gün içinde 1,22 dolara kadar düştü. Görülen eğilim, fiyatın şu anda tam tepe noktasında olduğu ve yüzde 17’lik bir çöküş için hazırlandığı azalan bir üçgenin trendini gölgede bırakıyor. Fiyatı 1,20 doların altına düşürecek herhangi bir hareket bir sonraki destek seviyesinin 1,15 dolarda bulunacağı çöküşü tetikleyebilir.

Genel kripto para piyasası, birkaç Altcoin yükselişi dışında, son 24 saat içinde daha büyük düşüşler yaşadı. Bitcoin %2 düşerek 46 bin doların üzerine oturdu. Ethereum %3 düştü, Solana yüzde 7’lik bir düşüş yaşayarak 171.59 dolara geriledi ve Polkadot yüzde 6’lık düşüşle 23.84 dolardan işlem görüyor. Bunun yanında Ripple, Dogecoin ve Terra kripto paralarının her biri %2’lik artışla yukarı doğru hareket etti.

Cardano için 1,20 dolarlık seviye kritik

Cardano fiyat analizi için 24 saatlik grafikte, tahminde yüzde 17’lik bir düşüşü şekillendiren azalan bir üçgen şablonu görülebilir. Düşüşün kapsamı, ilk yüksek salınım ile düşük salınım arasındaki 1.20 dolarlık kırılma noktasına kadar olan mesafenin toplanmasıyla hesaplanır. Mevcut trenddeki Göreceli Güç Endeksi (RSI), ADA için düşük değerli piyasa durumunu vurgulayarak 35.48 gibi alçak bir değer gösteriyor. Fiyat şu anda azalan üçgenin tepesinde işlem görüyor ve tabanın 1,20 dolardaki herhangi bir hareketi, potansiyel olarak 1 dolara gerileyebilecek bir düşüşü tetikleyecek.

Cardano fiyat analizi
ADA/USD bir günlük grafik

Ayılar, destek tabanını 1,15 dolar olarak ayarladı

Cardano fiyat analizi için 4 saatlik grafikte, fiyatın belirgin bir düşüşle karşı karşıya olduğu görülebilir ve fiyat 4 saatlik Üstel Hareketli Ortalamadan (EMA) uzaklaşmaya devam ediyor. RSI, ufukta herhangi bir kırılma belirtisi göstermeyerek 38.33 olarak belirlendi. Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD) eğrisi, düşüş eğilimini konsolide ederek, 0,00 işaretinde nötr bölgenin altına hareket ediyor. Bir sonraki kısa vadeli işlem seansında, fiyatın mevcut 1,20 dolar desteğini geçerek zemini 1,15 dolara kaydırması bekleniyor.

Cardano fiyat analizi
ADA/USD 4 saatlik grafik

Cardano fiyat analizi: ADA 1 dolara düşebilir

Cardano fiyat analizine göre ADA fiyatı, kenarlarda uzun bir büyüyle karşı karşıya kalmaya devam ederken, Cardano önemli bir düşüş dönemiyle karşı karşıya. Başlıca teknik göstergeler, fiyatın yüzde 17’nin üzerine düşmesinin beklendiğini gösteriyor. 1,15 dolarlık destek tabanında bir miktar direnç bekleniyor ve 1 dolarlık işarete doğru daha fazla düşüş potansiyeli var. 1,30 dolar civarında güçlü bir kapanış olası görünmüyor, ancak bu seviye, bir yükselişin oluşabileceği tek nokta olmaya devam ediyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin