Cardano, BSC balinalarının ilgi odağı haline geldi! İşte detaylar
Cardano, BSC balinalarının ilgi odağı haline geldi! İşte detaylar

Cardano, BSC balinalarının ilgi odağı haline geldi! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çeşitli ağlardaki kripto yatırımcılarının faaliyetlerini takip eden bir portal olan WhaleStats’a göre, Cardano (ADA), Binance Smart Chain’deki ilk 2.000 balina tarafından son 24 saat içinde en çok satın alınan varlıklardan biri haline geldi. Cardano, bu yatırımcılar arasında beklenmedik bir şekilde ivme kazanıyor.

https://twitter.com/WhaleStatsBSC/status/1599297767515488257

ADA, son haftalarda özellikle BNB sahiplerinin ilgisini ilk kez çekmiyor. Benzer birikimler daha önce Eylül ve Kasım aylarında rapor edilmişti.

Binance Smart Chain’deki ilk 100 balina şu anda 21.4 milyon ADA varlığına sahip, bu da 6.87 milyon dolara eşdeğer. Cardano tokeninin bu yatırımcı grubunun toplam portföyündeki payı %0,86’dır. Toplamda, BSC ağında 500.768 Cardano tutan adres var.

İki farklı kripto ekosistemi arasındaki bu tür bir örtüşme ilginç gelebilir, ancak balinalardan bahsediyoruz, bu nedenle finansal konu açıkça önce geliyor. Peki büyük yatırımcılar şu anda ADA’da hangi fırsatı öngörüyor?

Cardano (ADA) fiyat hareketi

Son üç haftadır ADA, son derece olumlu olan 0,3 dolar seviyesinin üzerinde tutunuyor.

Son zamanlardaki fiyat performansı incelendiğinde, ADA’nın fiyatı dibe vurmuş olabilir ve artık birikim için cazip bir varlık haline gelmiş olabilir. Bununla birlikte, balinalar tarafından da olsa nispeten düşük alım hacmi göz önünde bulundurulduğunda, bu varlıkla ilgili yatırım kararlarında biraz daha temkinli olunabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin