Cardano ağının yeni modeli açıklandı! Yatırımcılar ADA fiyatının yükselmesini bekliyor
Cardano ağının yeni modeli açıklandı! Yatırımcılar ADA fiyatının yükselmesini bekliyor

Cardano ağının yeni modeli açıklandı! Yatırımcılar ADA fiyatının yükselmesini bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano kurucusu ağın yeni EUTXO modelini yayınladı. Charles Hoskinson yenilik konusunda oldukça hevesli görünüyor. Yatırımcılar bu yeniliğin ADA’nın fiyat performansını güçlendirebileceğini düşünüyor. Blockchain uzmanı olan Rick McCracken, Cardano ağında Genişletilmiş bir UTXO modeli yayınladı. Ağa birçok yenilik geleceği için Hoskinson oldukça heyecanlı.

EUTXO’nun ne olduğuyla ilgili bir soruya yanıt olarak Hoskinson, ilk olarak ağın EUTXO yeniliğini zaten uyguladığından bahsetti. Bunun ardından “EUTXO, sektördeki daha kullanışlı ve ölçeklenebilir tek model” olarak ifade etti.

Cardano (ADA) fiyatı tekrar yükselişe geçecek mi?

Aslında Hoskinson’ın yanıtı, ağın EUTXO modeline sahip olma konusunda oldukça iyimser yaklaştığını ortaya koyuyor. EUTXO, işlemler için ADA ağını hızlandırmaya yarayacak.

Cardano yeni modeli şu şekilde açıklandı:

“Genel durum makinelerini uygulayan ve tüm işlem zincirlerinde değişmezleri zorlayan komut dosyaları dahil olmak üzere, önemli ölçüde daha etkileyici bir doğrulama komut dosyası biçimini destekleyen, Bitcoin’in UTXO modelinin bir uzantısı olan Genişletilmiş UTXO’yu (EUTXO) sunuyoruz.”

Ayrıca, yatırımcıları Cardano’nun (ADA) pazardaki performansını ateşlemeye hazır olduğuna kuvvetle inanıyor. Bu, ADA’nın etrafındaki mevcut Korku, Belirsizlik ve Şüphe (FUD) spekülasyonunu ortadan kaldırmak için etkileyici bir yenilik olabilir.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin