Haziran ayı Cardano ağı için neden bu kadar önemli? Veriler dikkat çekiyor!
Haziran ayı Cardano ağı için neden bu kadar önemli? Veriler dikkat çekiyor!

Haziran ayı Cardano ağı için neden bu kadar önemli? Veriler dikkat çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son haftalarda, Cardano (ADA), ağa eklenen proje sayısıyla birlikte yükseliş eğilimine geçti. Geçmişteki verilere dayanarak, ADA’nın fiyatı, daha önce geçersiz olan blokların ve işlemlerin geçerli olmasına izin veren bir Hard Fork’tan önce yükselir.

Cardians, 26 Mart’ta, Temmuz 2020’deki ilk Shelley Hard Fork’tan önce ADA’nın %500 arttığını ve Mart 2021’de Mary’den önce %1,100 arttığını, en son Alonzo güncellemesinde DeFi varlık artışını gördüğünü gösteren istatistikleri yayınladı.

Bu nedenle bu, birçok kripto yatırımcının Cardano‘nun Haziran 2022’de Vasil Hard Fork’u öncesinde başka bir ralli yaşayıp yaşamayacağını düşünmesine yol açtı.

Cardano fiyat analizi

Şu anda Cardano, CoinMarketCap’e göre, son 24 saatte %0,21 ve önceki hafta boyunca muazzam %30,68 artışla 1,13 dolardan işlem görüyor.

Durum şu ki, en büyük Hisse Kanıtı (PoS) varlığının toplam piyasa değeri 37.9 milyar dolar, özellikle Cardano’nun piyasa değeri 24 Mart itibariyle sadece 7 gün içinde 10 milyar dolardan fazla giriş kaydetti. Piyasa havasının Cardano’ya kaymasından önce, kripto para birimi, ADA’yı satın alan yatırımcı sayısındaki artış hissi değiştirene kadar bu ayın başlarında art arda yedinci aylık kırmızı mumunu oluşturuyordu.

Akıllı sözleşme yeteneğinin eklenmesini içeren Eylül 2021’deki son önemli yükseltmesinden sonra, Cardano ağı her zamankinden daha hızlı ölçeklenebildi. Spekülatörler, Haziran ayı için belirlenen ve ADA ekibinin platformun işlem hacmini önemli ölçüde artıracağına inandığı Vasil Hard Fork’un ardından bir ralliye dikkat edecek.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin