featured

Cardano (ADA) fiyatı haftaya yükselişle başladı! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun yerel tokeni ADA fiyatı son 24 saat içerisinde yükselişe geçti. ADA son 24 saatte küçük bir artış olan %0,73 ile 0,3707 dolara yükseldi. ADA fiyatı geçen hafta %6,47 düşüş kaydetti. Mevcut direnç seviyesinin başarılı bir şekilde zorlanması, ADA’nın fiyat artışını çift haneli seviyelere yükseltir.

Geçen ay Vasil hard fork yükseltmesinin yayınlanmasının ardından, Cardano ağının yerel tokeni ADA’nın fiyatı elde edilen verilere göre 24 saatlik %0,73’lük bir artışın ardından 0,3707 dolardan işlem görüyor.

ADA, 24 saatin en düşük seviyesi 0,3674 dolar ile 0,3753 dolardan günlük en yüksek seviyeye ulaştı. İki kripto piyasası lideri olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile karşılaştırıldığında ADA, her iki lidere karşı sırasıyla %0,89 ve %1,36 oranında düşüş kaydetti.

Cardano için takip edilecek seviyeler

ADA/USDT için günlük grafiğe bakıldığında, ADA fiyatı son 4 gün içinde küçük bir yukarı yönlü hareket içine girdi. Bazı satış hacimleri ADA grafiğine girdiğinden, şu anda 0,3734 dolar seviyesinde bir düşüş baskısı ile karşılaştı.

ADA’nın fiyatı mevcut direnç seviyesine başarılı bir şekilde meydan okursa, bir sonraki direnç seviyesi sadece 0,4219 dolarda yer alıyor. Bu seviye ise mevcut fiyatın %13 yukarısına denk geliyor.

Bundan sonra, ADA için bir sonraki hedef 0,4675 dolarda yer alıyor. Bu, ADA yatırımcıları için %10’luk bir artışa denk geliyor. İlgili haberlerde, kripto alanındaki bazı kişiler, ETH 2.0’ın tam olarak kullanıma sunulması için teknik yol haritasının yaklaşık 3-5 yıl uzunluğunda olması ve ADA’nın Vasil yükseltmesinin zaten olması nedeniyle ADA’nın sonunda Ethereum’u (ETH) geçeceğine inanıyor. En büyük altcoin Ethereum ise 24 saatlik 2,12’lik bir artışın ardından 1.334,84 dolara yükseldi ve böylece son 24 saatte ADA’dan daha iyi performans gösterdi.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin