Cardano (ADA) ağında stake edilen ADA’lar rekor seviyeye çıktı; Ne anlama geliyor?
Cardano (ADA) ağında stake edilen ADA’lar rekor seviyeye çıktı; Ne anlama geliyor?

Cardano (ADA) ağında stake edilen ADA’lar rekor seviyeye çıktı; Ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda, Cardano (ADA), kuruluşundan bu yana dört yıl sonra ağında stake edilen cüzdan sayısının 1 milyona ulaşmasıyla önemli bir dönüm noktasına ulaştı. Bu, ağ kripto alanında büyüme yaşarken oluyor. CoinMarketCap’e göre ADA, piyasa değeri ile 6. en büyük kripto para olarak ilk 10’da kalmaya devam ediyor.

Ayrıca kripto yatırımcısı Jesse Blount, Twitter hesabından Cardano CEO’su Charles Hoskinson‘ı bu inanılmaz dönüm noktası için tebrik etti.

Yazının yazıldığı sırada ADA, geçen hafta önceki durumunun kabaca %30’unu kaybetmesine rağmen nispeten adil bir değer olan 1,40 dolardan işlem görüyor. Tüm kripto piyasasının şu anda Bitcoin liderliğinde toparlanmaya çalıştığı göz önüne alındığında, bu anlaşılabilir bir durum olara görülüyor.

2022’de Cardano için beklentiler büyük

Öte yandan, trader Lukas Moore, Cardano’nun 2022’de parabolik yükseliş göreceğine inanıyor. Aslında, değerlendirmesini Cardano yolculuğunu ve ADA’nın neden şimdi yatırım yapmak için harika bir fırsat olduğunu anlatarak paylaşıyor. Ayrıca Lukas, önümüzdeki yıl için Cardano ekosisteminde kendisini tanıtacak bazı fırsatları da ortaya koyuyor.

Ayrıca, Cardano’daki en son gelişmelerden biri akıllı sözleşmelerinin yayınlanması. Bu büyüme ile ekosistemdeki kullanıcılar sonunda platformda daha fazlasını yapabilir. Ayrıca, Alonzo ana ağının lansmanı ile artık Cardano’da akıllı sözleşmeler kullanılabilir.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin