featured

Büyük şok! Kripto piyasası kan kırmızısına döndü…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası Binance ile FTX arasındaki anlaşma yatırımcıları korkutuyor. Anlaşmanın ilk dakikalarında yeniden dönüş başlamıştı. Ancak sonrasında Binance için soruşturma haberleri geldi. Bu da piyasanın kan ağlamasına neden oldu.

Binance’in kısa bir yükselişin ardından FTX.com’u satın alma anlaşmasının ardından kripto fiyatları düştü. FTX’in FTT tokeni, kan banyosunu en çok yaşayanların başında geliyor. Haberlerin hemen ardından ortaya çıktığından beri %70 düştü. Token, Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao’nun borsanın FTT tokenlerini satacağını söylediği Pazar gününden bu yana %80’den fazla düşüş yaşadı.

Kripto piyasası tepetaklak oldu

Çoğu kripto para fiyatları Salı günü dünyanın en büyük kripto borsası FTX’i satın alabileceğini doğruladı. Ancak uyanınca kısa sürede bu habere ulaşamadı.

Kripto bugün keskin nişancı gibi tüm yatırımcıları avladı. Yatırımcılar dipten almak için yarışırken kan banyosunun içinde kaldı.

Tüm kripto piyasası çift haneli kayıpların eşliğinde kalarak büyük bir çöküşe tanıklık etti. Bitcoin %12 Ethereum %17 avurgun yedi. Ancak listede en çok çalıştırma yara alan varlık, kripto borsası FTX’in yerel tokeni olan FTT oldu.

FTX’in faturası ve satın alma planlarıyla ilgili haberler arasında toplu panik satışına neden oldu. Bu, piyasadaki satın alma fiyatlarından korunmak için borsalar fonların yollarını açıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin