Vitalik Buterin, Dogecoin'e yardım ettiğini doğruladı!

Vitalik Buterin, Dogecoin’e yardım ettiğini doğruladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Proof-of-Stake (PoS) ağının, büyük kripto para birimleri arasında benimsenmesi artıyor ve giderek daha fazla blok zinciri bu sisteme geçiş yapıyor.

Neredeyse her kripto para POS’a geçmeyi hedefliyor

Yakın zamanda verdiği bir röportajda, Dogecoin’in (DOGE) topluluk staking ile bir Proof-of-Stake ağına geçmeyi hedeflediğini açıklayan Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’e göre, hemen hemen her büyük kripto para biriminin artık PoS’a geçiş planı var.

Ethereum kurucusu şunları söyledi:

“Biri hariç her büyük kripto para biriminin, Proof-of-Stake’e geçmek için aktif bir planı var. Dogecoin’in ve ZCash’in bu konudaki planlarının ilerlediğini öğrendikten sonra argümanları yapmak daha da kolay olacak.”

Vitalik Buterin’den Dogecoin’e POS teklifi

Buterin, PoS’un ‘Topluluk Staking‘ versiyonu için DOGE planının yürütme stratejisini ana hatlarıyla belirten bir teklife atıfta bulundu. Bu Staking planı, daha fazla kişinin Dogecoin ağının yönetimine katılmasına izin veriyordu.

“Son zamanlarda topluluk staking oluşturmak için Dogecoin Vakfı ve Vitalik Buterin işbirliğiyle bir şey yayınladılar, geçen yıl Noel’de yayınlandı.”

Ayrıca, Dogecoin Vakfı o tarihlerde Vitalik ile aşağıdakileri yapacak bir plan hazırlamak için çalıştığını belirtmişti:

“Sadece büyük oyuncuların değil, herkesin ağın işletilmesine katkılarından dolayı ödüllendirilmesini sağlayacak ve aynı zamanda hayırsever nedenlerle tüm topluluğa geri verecek bir şekilde katılıma izin vereceğiz.”

Bu açıklamalar önemli çünkü Buterin, DOGE’nin ortak yaratıcısı Billy Markus ve Tesla CEO’su Elon Musk’ın finansal çıkarlarını temsil eden Jared Birchall ile birlikte Dogecoin Vakfı’na danışmanlık yapıyor. Özellikle Tesla, kısa süre önce bazı “ürünlerini” DOGE ile satın alınabilir hale getirdi.

Vitalik Buterin, DOGE’nin Ethereum teknolojisinin yardımıyla mümkün olan en kısa sürede bir PoS konsensüs yöntemine geçeceğini umuyordu.

Ayrıca DOGE blok zincirinde işlem hızlarını hızlandıracağına inandığı bir ETH-DOGE köprüsü önerdi.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin