Burger King’in DOGE mesajı varlıkta etki yapabilecek mi?

Burger King’in DOGE mesajı varlıkta etki yapabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin’in geliştirici topluluğu, Dogecoin’e daha fazla fayda sağlamak için yeni girişimlerde bulunmaya çalışıyor. Geliştiriciler proje üzerinde farklılık oluşturmak istiyor. En son gelişme ise, DOGE ağında iyileştirme olarak ön plana çıktı. Geliştiriciler tarafından lanse edilen “lib-dogecoin 0.1.2” yükseltmesi bekleniyor.

Yükseltme, Dogecoin’i daha birlikte çalışabilir ve kullanıcı dostu hale getirmeyi amaçlıyor. DOGE ayrıca, geliştiricilerin QR kodları, diğer diller, mesaj imzalama ve Windows derlemeleri için destek gibi bir dizi ek yükseltmeyi duyurmasının ardından büyüme potansiyeline sahip olabilir.

Diğer taraftan ödeme sistemlerinde DOGE’nin yer alması topluluğun en çok dikkat çeken gelişmelerinden biri oluyor. Dogecoin meraklıları, Burger King UK’nin bir tweet’te kripto para biriminin potansiyel olarak benimsenmesiyle DOGE topluluğunu bir beklenti içine soktu.

DOGE haberi gerçeği yansıtacak mı?

Burger King’in attığı tweet topluluğu heyecanlandırdı. Fakat bazı yorumcular bu tweet’in gerçeği yansıtmayacağını düşünüyor. Fast food zincirinin dalga geçmek için tweet attığı düşüncesi de fazla.

Yine de tweet yayına girer girmez, DOGE’nin fiyatı %2,72 artarak 0,77 dolara ulaştı savunucularına, kripto para biriminin nihayet 0,08 $ sınırını geçebileceğine dair bir umut ışığı verdi.

Fast-food devi, DOGE benimseme planları hakkında fazla ayrıntı vermedi. Aylardır hevesle bir atılım anı bekleyen Dogecoin destekçileri arasında bir yükseliş hissi uyandırmak için sadece bir öneri alması yetti.

CoinMarketCap’teki günlük grafikte, DOGE’nin fiyatı kritik direnç seviyesi olan 0,07890 $’a yaklaşıyor. Herhangi bir büyük fiyat hareketini tahmin etmek için henüz çok erken olabilir. 0,078 $ işaretini aşabilirse, 0,08 $ seviyesine doğru potansiyel bir artış için yeterli ivmeyi oluşturabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin