Bu 3 kripto aylar süren durgunluğun ardından geri dönüyor!
Bu 3 kripto aylar süren durgunluğun ardından geri dönüyor!

Bu 3 kripto aylar süren durgunluğun ardından geri dönüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimi endüstrisi toplam piyasa değerinde 1 trilyon dolardan fazla düştü. Son haftalarda daha büyük kripto projelerinden bazılarının tek haneli kazanımları geri aldığı görülse de, kripto sektöründe bu yılın ilk 45 günü boyunca meydana gelen %30 ortalama kaybın üstesinden gelemediler. Bununla birlikte, üç kripto, son yedi gün içinde en az %20 kazanç sağladı.

Elrond yükseliyor

Elrond (EGLD), büyük ölçüde parçalama adı verilen bir süreç nedeniyle hızlı işlem tamamlama sunan bir blok zinciri protokolüdür. Parçalar, ana blok zincirine paralel işlemler yürüten Elrond ağının daha küçük bölümleridir. Parçalar, saniyede binlerce işlemin etkinleştirilmesinde çok önemli bir rol oynayan hesapların, akıllı sözleşmelerin, blok zincirlerin vb. yürütülmesinden sorumlu.

Geliştiriciler, Elrond blok zincirini Web3 için DeFi, fintech ve nesnelerin internetini içeren bir teknoloji ekosistemi olarak tanımlıyor. Ağ, neredeyse hiç gecikme olmadan, saniyede 15.000 işlem gerçekleştirme kapasitesine sahip.

Blok zinciri, ağ ücretlerini ödemek ve doğrulayıcıları ödüllendirmek için kullanılan eGold veya EGLD olarak bilinen yerel bir tokene sahip. Yazım sırasında, EGLD zirvesinden %60 düşüşle 194,87 dolarlık bir fiyatla geçen hafta %21,21 arttı. 4 milyar doların biraz üzerinde bir piyasa değeri ile bir göz atmaya değer olabilir.

Shiba Inu

Geçtiğimiz birkaç gün içinde Shiba Inu çift haneli kazançlar gördü. Bununla birlikte, temellerini veya mevcut teknik analizini etkileyen bir şey olmadı. İki olası tetikleyici: bugün dolaşımdaki arzdan 231 milyondan fazla SHIB’nin planlı olarak kaldırılması ve yakın zamanda pozitif bir test çalıştırması olan Shiba Inu’nun kendi blok zinciri Shibarium’un olası dağıtımı.

Bu iki gelişme olumlu ama yedi gün içinde %26’lık bir sıçramayı garanti etmiyor. 231 milyon token yakmak çok gibi görünüyor, ancak Shiba Inu’nun maksimum arzı 589 trilyon token. Ayrıca, kendi blok zincirini kurarken ücretleri düşürmesi ve hızları artırması gerekirken, Ethereum, kripto dünyasında tartışmasız en popüler blok zincir. ETH blok zincirini kanıtlanmamış bir SHIB ağına taşımak, genel hacmi azaltacak.

SHIB’nin son fiyat artışına rağmen, Ekim 2021’de 0,00008845 dolarlık rekor seviyesine hâlâ çok uzakta. Kısa vadede bazı artışlar olsa da, bu mevcut fiyat hareketi sürdürülebilir görünmüyor.

XRP yükselişe hazır mı?

XRP (XRP), Ripple tarafından hem diğer dijital varlıklar hem de SWIFT gibi mevcut fiat ödeme platformları için daha hızlı, daha az maliyetli ve daha ölçeklenebilir bir alternatif olarak oluşturuldu. XRP, onaylayıcı düğümlerin, hisse ispatı modelini kullanarak işlemleri birkaç saniye içinde işler. Bununla birlikte, bir Ripple doğrulayıcısı olmak, ağa “yatırım yapmak” için minimum miktarda XRP gerektirmez. 7/24 geniş bant bağlantısı ve bir “Rippled Sunucusu” gerektirir. Yazım itibariyle XRP, 0,81 dolardan işlem görüyor ve 38 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Teknik analiz perspektifinden bakıldığında, boğa yatırımcılar 1 dolarlık psikolojik engeli aşmaya çalışırken, kripto fiyatı 0,75 dolardan geri döndü. XRP bu seviyeyi kırar ve üzerinde kapanırsa, analistler 1,41 dolara kadar sıçrayabileceğini tahmin ediyor. Ek olarak, XRP şu anda ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile bir menkul kıymet olup olmadığı konusunda bir davaya karışmış durumda. Davanın bu yıl içinde karara bağlanması bekleniyor. XRP’nin lehine bir karar, fiyatını %300-%500 artırabilir.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin