Bu metaverse tokenden etkileyici performans: Bir haftada %70 değer kazandı!
Bu metaverse tokenden etkileyici performans: Bir haftada %70 değer kazandı!

Bu metaverse tokenden etkileyici performans: Bir haftada %70 değer kazandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse projesi Decentraland’ın yerel tokeni olan MANA, yeni yılın başlangıcından bu yana etkileyici bir performans sergileyen metaverse tokenleri arasında yer aldı. MANA fiyatı 30 Aralık’ta 0,284 dolara ulaştı ve o günden bu yana 16 günün 14’ünde yeşilde işlem gördü.

Gün içi kazançlarının bir kısmı azalmış olsa da, MANA’nın fiyatı son 24 saatte %22 arttı ve yazının yazıldığı sırada 0,67 dolardan işlem görüyor. Token bir haftada yaklaşık %70 arttı. MANA’nın fiyatında son 24 saatteki artış, 16 Ocak’ta Avustralya Açık’ın başlamasıyla aynı zamana denk geliyor.

Nispeten daha küçük piyasa değerlerine sahip kripto para birimleri, teşvik edici makroekonomik koşullar nedeniyle daha iyi performans sergiledi.

Diğer oyun ve metaverse tokenleri, önceki hafta kayda değer artışlar yaşadı. Gala Games’in GALA’sı geçtiğimiz hafta %30 artarken The Sandbox’ın yerel SAND’ı %32 arttı.

Avustralya Açık metaverse, Decentraland’a geri döndü

2023 Avustralya Açık, Melbourne Park’ta düzenlenen bir Grand Slam tenis turnuvasıdır ve ilk tur 16-29 Ocak 2023 tarihleri arasında başlar.

Resmi Decentraland Twitter hesabında yayınlanan bir tweet’te, Avustralya Açık metaverse, “AOmetaverse”, Decentraland’a geri döndü.

Metaverse’nin eğlence merkezi ve Decentraland’daki en büyük ticari bölge olan “AOmetaverse” ve Vegas City, Avustralya Açık 2023’ün 14 günlük aktivasyonuyla ilgili ayrıntıları paylaşmak için 17 Ocak’ta bir Twitter alanı planladı.

Geçen hafta, Decentraland ek kullanıcı özellikleri tanıttı. Güncelleme ayrıca yeni profil özellikleri ve avatar işlevleri ekler.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin