Ünlü isim iddialı: Bu kripto paranın piyasa değeri çok yakında zirveye ulaşabilir!
Ünlü isim iddialı: Bu kripto paranın piyasa değeri çok yakında zirveye ulaşabilir!

Ünlü isim iddialı: Bu kripto paranın piyasa değeri çok yakında zirveye ulaşabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Crypto Capital Venture’ın kurucusu Dan Gambardello, Cardano için yükseliş beklentilerini paylaştı. Hatta kripto para biriminin 1 trilyon dolarlık piyasa değerine ulaşıp Bitcoin’i geçebileceğini iddia etti. ADA, 1 trilyon dolarlık bir piyasa değerine ulaşmaktan yaklaşık 62 kat uzakta.

ADA gibi önde gelen kripto para girişimleri, ayı piyasasının ortasında büyümelerini ve genişlemelerini yoğunlaştırmış görünüyor. Cardano blok zincirini oluşturmaktan sorumlu kuruluş olan Input Output Hong Kong (IOHK) tarafından önemli bir dönüm noktası bildirildi.

Cardano, GitHub’daki geliştirme etkinliklerinin ilk 10 listesinde sürekli olarak yer almayı başardı. Aslında, Ethereum gibi diğer iyi bilinen ağlarla karşılaştırıldığında, geliştirme etkinliği açısından üstünlük sağladı.

Cardano’nun merakla beklenen güncellemesi ne zaman?

Ağın merakla beklenen Vasil Hard Fork’u, tüm hızıyla devam etmesine rağmen Temmuz ayının ikinci haftasına ertelendi. IOHK ekibi yakın tarihli bir blog gönderisinde, düzeltilmesi gereken yedi sorunu olduğunu ve ekstra test süresi gerektireceğini belirtti. Ancak, hataların ciddi boyutta olmadığı söyleniyor.

Diğer yandan Input-Output Global tarafından bir lite cüzdan geliştiriliyor. Yakın tarihli bir blog gönderisine göre, Lace adlı aynı araç, kullanıcıların kriptolarını tek bir yerde yönetmelerini, düzenlemelerini ve depolamalarını sağlayacak.

Cardano’nun mucidi Charles Hoskinson, bir hafta önce Consensus 2022’de Lace ekibinin yaklaşık altı ila yedi aydır cüzdan platformunu geliştirdiğini belirtti. Bununla birlikte, cüzdan hâlâ geliştirme aşamasındadır.

Şirkete göre, kripto para birimi tüketicilerine gelişmiş yetenekler vererek benimseme oranlarını artırmaya yardımcı olacak. Charles Hoskinson, cüzdanın sürekli değişeceğini ve zaman zaman yeni özelliklerin yayınlanacağını vurguladı.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin