CyberConnect CYBER Nedir?

Bu Gün Trendlere Giren CyberConnect CYBER Nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para haber – CyberConnect CYBER Nedir? CyberConnect CYBER, geliştiricilere toplulukları tarafından sahiplenilen eşitlikçi ve yenilikçi sosyal uygulamalar oluşturmaları için altyapı sağlayarak statükoya meydan okumayı amaçlamaktadır.

CyberConnect CYBER Nedir?

Proje, değerin aracı platformlar tarafından oluşturulması yerine doğrudan içerik üreticileri ve izleyiciler arasında aktığı daha adil bir sosyal ağ öngörüyor. CyberConnect özünde, merkezi otoriteler tarafından istismar edici sansür ve moderasyonu önlemek istiyor.

İçerik oluşturucular için CyberConnect, içerikten para kazanma ve kendi şartlarına göre topluluklar oluşturma esnekliğinin kilidini açıyor. Etkileyiciler ve sanatçılar, merkezi platformların kusurlu teşviklerine güvenmeden, hayranlarının ilgisini çekmek için dijital koleksiyon gibi özelliklerden yararlanabilirler.

Kullanıcılar, her yere götürebilecekleri taşınabilir profiller olarak sosyal bağlantıları üzerindeki sahipliklerini yeniden kazanarak sürtünme ve kilitlenme etkilerini azaltır. Açık standartlar, kullanıcıları platform değiştirirken çevrimiçi kimliklerine sıfırdan başlamaktan kurtarır.

CyberConnect, kullanıcıları tekrar sosyal medyanın merkezine yerleştirerek aşağıdaki sorunları çözmeyi amaçlamaktadır:

– Veri İstismarı: Günümüzün sosyal platformları kullanıcı verilerini sömürerek kârlarını maksimize etmektedir. Bilgilerine sahip olmayan bireyler, şirketlerin bu bilgilerden nasıl yararlandığına karşı çok az başvuruda bulunabiliyor. CyberConnect veri sahipliğini kullanıcılara iade ediyor.

– Sınırlanmış İnovasyon: Duvarlı bahçe veri erişimi, Büyük Teknoloji dışındaki yetenekli geliştiricilerin daha iyi sosyal özellikler ve uygulamalar sunmasını engeller. Açık ve paylaşılan veriler inovasyonun kilidini açar.

– İçerik Manipülasyonu: Merkezileştirilmiş platformlar, şeffaf olmayan, kâr odaklı teşviklere dayalı olarak içeriğin erişimini ve viralliğini kontrol eder. Doğrudan yaratıcı-izleyici bağlantıları dışarıdan manipülasyona direnir.

– Taşınabilirlik Eksikliği: Platform değiştirirken yeni bir başlangıç yapan kullanıcılar sosyal bağlantılarını ve statülerini kaybederler. CyberConnect, kilitlenmeyi azaltmak için kimlikleri taşınabilir hale getirir.

– Adil Olmayan Sansür: Merkezi moderasyon, şeffaf olmayan sansüre ve yasaklanmış hesaplara yol açar. CyberConnect, kontrolü kullanıcıların ve geliştiricilerin eline vererek, ilk sosyal internete güç veren eşit oyun alanını geri kazandırır.

CyberConnect Temel Ölçütleri

CyberConnect, Temmuz 2022’den bu yana 1,25 milyondan fazla kullanıcı profili ile şimdiden etkileyici istatistiklere sahip ve bu da erken bir benimseme dalgasına işaret ediyor:

CyberConnect Dune Dashboard’a göre, son 30 gündeki aylık aktif kullanıcı sayısı 362 binin üzerinde ve bu da platformdaki kullanıcılar ve içerik oluşturucuların benimsenmesi açısından umut verici büyüme rakamlarına işaret ediyor.

CyberConnect nereden satın alınır?

CYBER günümüzde Binance de dahil birçok borsada işlem görmektedir.

coinmarketcap

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


CyberConnect CYBER Nedir? yazısı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin