Çok nadir ortaya çıkan bu dönüş sinyali, Bitcoin için ne ifade ediyor?
Çok nadir ortaya çıkan bu dönüş sinyali, Bitcoin için ne ifade ediyor?

Çok nadir ortaya çıkan bu dönüş sinyali, Bitcoin için ne ifade ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin tarihinde sadece altı kez geri dönüş sinyalini veren “The Entity-Adjusted Dormancy Flow” göstergesi, yükseliş için umut ışığı olabilir.

Bitcoin’in hızlı düzeltmesi, ana ticaret metodolojisi olarak teknik analize güvenen yatırımcılar için iyi bir işaret olan bir oynaklık artışına yol açtı. Artan oynaklıkla birlikte, çok sayıda teknik ve Blockchain göstergesi, potansiyel geri dönüş sinyalleri verdi. Dormansi Akışı metriği de Bitcoin’de potansiyel bir tersine dönüşe işaret eden araçlardan biriydi.

Özetle Dormansi akışı metriği

Dormansi Akışı, kripto para piyasasının kapitalizasyonu ile yıllık durgunluk hali oranıdır. Durgunluk değeri, hacmine bölünen “Bitcoin yıkımı”dır. Bitcoin (BTC) yıkımı, her bir işlemin miktarını, bu kripto paraların son harcanmasından bu yana geçen gün sayısıyla çarparak, işlem gören kripto paraların hacmini yansıtır.

Metriğin kendisi, en büyük kripto para ne zaman yükseliş veya düşüş durumunda olduğunu belirlemek için kullanılabilir. Metrik 200.000’e yakın değerlere ulaştığında, tüccarlar piyasada bir tersine dönüş bekler.

Metrik performansı

Metrik tarafından sağlanan son beş sinyale göre, BTC kayması, Dormansi akışında çok güçlü bir düşüşün ardından gerçekleşti. Böyle bir eğilim, Bitcoin yatırımcılarının harcama davranışını yansıtan gerçek ağ etkinliğindeki düşüşe bağlanabilir.

Ağdaki gerçek harcama önemli ölçüde düştüğünden, satış baskısının daha az yoğun olduğu ve varlığın yeniden büyümeye başlamak için daha fazla fırsatı olduğu düşünülüyor. Göstergeye göre, son iki yılın en yüksek harcama oranı, BTC fiyatının iki ayda 64.000 dolardan 29.000 dolara düştüğü yaz aylarında gerçekleşti.

Bitcoin (BTC) bugün ne kadar?

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin