featured

Bu altcoin’in yatırımcıları bir hamle yapmadan önce iki kez düşünmeli! İşte nedeni…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan UNI, haziran ayında dibe vurduğundan beri oldukça iyi bir performans sergiledi. Boğalar, dipten son zirveye kadar %191 oranında bir kazanç kaydetti.

Ancak şu anda boğalar tükenme belirtileri göstermeye başlıyor. Gözde altcoin’in önceki performansları, bir sonraki aşamada neler beklemeniz gerektiği hakkında fikir verebilir.

Daha önce altcoin’in performansı nasıl olmuştu?

Yükselişi sırasında UNI, ya hafifçe geri çekildi ya da trend değiştiren bir performans gösterdi.

Fibonacci geri çekilme bölgelerinde durum böyle olmuştur. Örneğin, ilk düzeltme 0,236 Fibonacci seviyesinin yakınında, 5,5 dolar civarında gerçekleşti.

İkinci seviye, daha önce mayıs ayında bir direnç noktası olarak görev gördü ve temmuz ayında da destek olarak çevrildi.

İkinci direnç noktası 0,382 Fibonacci seviyesinin hemen üzerinde bulunuyordu. Bu noktada fiyat, yükselişi sürdürmeyi başardı.

UNI şimdiye kadar hafif bir geri çekilmeden sonra bile mevcut seviyelerde belirli bir esneklik gösterdi. Altcoin, 0,618 Fibonacci seviyesinin biraz üzerinde toparlanmayı başardı ve hâlâ sağlıklı talebin olduğunu doğruladı.

altcoin UNI grafik

UNI aynı trendle devam ederse, daha fazla yukarı yönlü hareket beklenebilir. Yeterince büyük bir ralli olması durumunda, mart sonunda ulaşılan bir önceki zirvenin yeniden test edildiğini görebiliriz.

Bu ihtimal, şu anda akıllı sözleşmelerde kilitli UNI miktarındaki artış gibi çeşitli faktörler tarafından destekleniyor.

UNI’nin yaklaşık %47,51’i şu anda akıllı sözleşmelerde kilitli. Ayrıca, bu oran ayın başından bu yana önemli ölçüde arttı. Bu, dolaşımdaki arzın daha düşük olduğu anlamına gelir ve talep artarsa ​​veya sabit kalırsa daha fazla yukarı yönlü hareketin gerçekleşmesine katkıda bulunur.

Talebin bir ölçüsü Uniswap hacimleridir. Glassnode’daki metrik bu ağır dalgalanmaları doğruladı.

Bu metrik, bu yazının yazıldığı sırada düşük aralığından toparlanıyordu. Bu da bu hacim artışının altcoin’in talebi üzerinde olumlu bir etkisi olabileceği anlamına geliyor.

UNI’nin özellikle son 24 saatteki döviz çıkışları, satılan hacimlerden daha yüksek bir talep hacminin altını çizdi.

Çıkışlar 247,000 UNI ile zirve yaparken, girişler ise 186,770 UNI ile zirve yaptı.

Özellikle fark büyükse ve talep birden fazla güne yayılıyorsa, girişlerden daha yüksek çıkışlar altcoin’in boğalarını desteklediği anlamına geliyor.

Sonuç olarak

Yukarıdaki faktörler altcoin’in yükselişini desteklese de bu ihtimal yine de Bitcoin ve genel kripto piyasası ile ilişkilidir. Mevcut piyasanın hissiyatı şu anda yükseliş yönünde. Ancak kısa vadede ani bir değişiklik düşüş baskısı yaratabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin