Dikkat: Bu altcoin'de yükselişin başlaması için bu direncin kırılması gerekiyor!
Dikkat: Bu altcoin'de yükselişin başlaması için bu direncin kırılması gerekiyor!

Dikkat: Bu altcoin’de yükselişin başlaması için bu direncin kırılması gerekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Düşüşle karşı karşıya olan altcoin GALA 0,2 dolarlık desteğe geriledi. Alıcılar, altcoin fiyatını bir ay boyunca bu desteğin üzerinde tutmayı başardı. Yükselen yükseliş momentumu, alıcıları direnç trend çizgisinin üzerine çıkmaya teşvik edebilecek mi?

GALA için takip edilecek seviyeler

  • GALA fiyatı, haftalık 0,2 dolarlık desteğe birden fazla test sunuyor
  • Altcoin’deki gün içi işlem hacmi, %22,81’lik bir artışa işaret eden 670,7 milyon dolar değerinde.

TradingView Chart

GALA fiyatı 0,21 doların üzerinde seyreden düşük oynaklık fiyat hareketi göstermeye devam ediyor. Neredeyse bir aydır fiyat 0,21 ile-0,27 dolar aralığında  işlem görüyor. Alt destekten son geri dönüş, altcoini %10,8 oranında artırdı.

GALA fiyatı şu anda %2’lik bir gün içi kazançla 0,23 dolardan el değiştiriyor. Yakında son derece etkili direnç trend çizgisini yeniden test edebilir ve başka bir düşüş eğilimine işaret edebilir. Günlük muma eklenen daha yüksek fiyat reddi, satıcıların bu seviyeyi savunmaya devam ettiğini gösteriyor.

Olası geri dönüş, altcoini 0,21 dolar desteğe geri çekebilir. Bu seviyelere gerilerse GALA fiyatı Ocak ayının düşüğü 0,155 doları tekrar ziyaret edebilir. Tersine, alıcılar azalan trend çizgisinden ayrılırsa ve 0,275 doların üzerinde kalırsa. Yenilenen satın alma baskısı, fiyatı 0,36 ila 0,40 dolar seviyesine çıkartabilir.

Teknik Gösterge

Göreceli Güç Endeksi (50), yatırımcılar arasında nötr bir eğilimi gösterir. Bununla birlikte, RSI eğimindeki hafif eğim, boğaların kavramalarını güçlendirmeye çalıştığını gösteriyor.

Altcoin için 20, 50 ve 100 günlük EMA’lardaki olumsuz uyum, düşüş eğilimini paylaşıyor. GALA için 0,27 dolardan bir yükseliş kırılması, 50 ve 100 günlük EMA’yı da içine çekebilir ve uzun vadeli yatırımcılara ek bir avantaj sağlayabilir.

Direnç seviyesi: 0,27 doları ve 0,36 dolar

Destek seviyesi: 0,18 dolar ve 0,21 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin