Bu altcoin'de boğalar güç kazandı, 213 günlük direnç kırıldı! Alım fırsatı olabilir
Bu altcoin'de boğalar güç kazandı, 213 günlük direnç kırıldı! Alım fırsatı olabilir

Bu altcoin’de boğalar güç kazandı, 213 günlük direnç kırıldı! Alım fırsatı olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sandbox (SAND), uzun vadeli azalan bir direnç çizgisinden çıkmasına rağmen, düzeltici kısa vadeli bir model içinde işlem görüyor. Trendin yönü ise henüz belli değil.

SAND, Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8,50 dolara ulaştığından beri azalan bir direnç çizgisinin altına düşüyordu. Altcoin, aşağı yönlü hareketle birlikte 18 Haziran 2022’de 0,74 dolara kadar düştü.

Daha sonra altcoin yukarı yönlü hareket etmeye başladı ve 25 Haziran’da hattan çıkmayı başardı. Aradan bu yana bir ay geçmesine rağmen, fiyat hâlâ kırılma seviyesine yakın seyrediyor. En yakın yatay direnç 1,45 dolarda, en yakın Fib direnci ise 3,75 dolarda.

SAND Breakout

Kısa vadeli hareket

Günlük grafik, trendin yönünün ne olduğuna dair belirleyici işaretler vermiyor. SAND, 1,10 dolar yatay seviyesini geri kazanırken, günlük RSI 50’nin üzerinde ve altında serbestçe hareket ediyor. Bu, tarafsız eğilimlerin bir işareti olarak kabul ediliyor.

Daily movement

Kripto para yatırımcısı @eliz883, kısa vadeli bir kırılma gösteren bir SAND grafiğini paylaştı.

SAND Breakout

Bununla birlikte, paylaşımdan bu yana altcoin fiyatı önemli ölçüde düştü ve düzeltici bir model olarak kabul edilen artan bir paralel kanalın alt kısmında işlem görüyor. Ayrıca, 1,30 dolarlık yatay direnç alanı (kırmızı simge) tarafından reddedildi. Kanalın ortasını geri almayı başarana kadar, trend yükseliş olarak kabul edilemez.

SAND Channel

SAND dalga sayısı analizi

Kanalın içindeki hareketteki önemli örtüşme nedeniyle, hareketin tamamlanmış bir A-B-C düz hareket düzeltmesi (kırmızı simge) içermesi mümkündür. Eğer öyleyse, 1,75 dolar seviyesine doğru yukarı bir hareket gerçekleşebilir.Wave count

Bununla birlikte, kanaldan bir arıza, bu belirli dalga sayısını geçersiz kılabilir ve bunun yerine altcoin’in düşüş eğiliminde olduğunu gösterebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin