featured

Bu altcoin, zorlu piyasa ortamına rağmen yüzde 55’lik bir ralli yapabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan ApeCoin,  ön arayan zorlu bir piyasa ortamında bugün yükselmeye çalışıyor. APE fiyatı, diğer birkaç kripto para biriminin yanında, rallisine devam etmenin veya onu kırmanın kavşağında.  Yaz rallisi için son dönemine giren altcoin, bir sıçrama yapabilir.

altcoin APE

ApeCoin (APE) fiyat hareketi, şimdilik ayıları geride tutmayı başarıyor gibi. Yaz rallisinin hâlâ devam etmek için yeterli yerli var. Ancak eylül ayı başladığında yatırımcıların acele etmesi gerekiyor. Çünkü yatırımcılar, yeniden odaklanacak ve merkez bankalarının pozisyonları üzerinde ağır bir etki yaratabilecek yorumlar için ön hazırlık yapacaklar. Ayın son iki haftasında altcoin fiyatını 9,50 dolara yükseltecek %55’lik bir ralli görülebilir.

APE %55’lik bir ralli yapabilir

Altcoin, ağustos ayının en yüksek seviyesinden yaklaşık %21 oranında bir düşüş yaşayarak son iki hafta içinde bir adım geri çekildi. Beklenti zor olsa da, olumlu bir ayrışma gösteren Göreceli Güç Endeksi’nin yardımı ile oluştu. RSI önemli ölçüde düştüğü için ve şu anda göstergenin bol miktarda yukarı yönlü potansiyele sahip olması göz önüne alındığında, boğaların ApeCoin fiyat hareketine destek vermesi oldukça mantıklı.

Altcoin fiyatı, 6,10 dolarda bulunan 55 günlük SMA ve 27 Mayıs 2022’nin en düşük seviyesi olan 5,79 dolar seviyelerine yakın destek noktaları tarafından destekleniyor. Oradan gelecek bir sıçrama, APE fiyatının azalan bir kırmızı trend çizgisine geri döndüğünü gösterecektir. Daha sonra da bunun üzerinde bir kırılma gerçekleşebilir. Bir kez kırılma olduğunda ağustos ayı için yeni zirveler olacak 9 dolar ile 9,50 dolar civarına doğru büyük bir ralli görebiliriz.

Aşağı yönlü risk, sadece bir miktar riskli satın alma olduğu ortaya çıkarsa ortaya çıkar. Böyle bir senaryoda, ayılar hızla yükselişe geçecektir. Bunun sonucunda da altcoin fiyatı aynı pivot seviyesine gerileyecektir. Çünkü, destek yalnızca bu kadar uzun süre dayanabilir. Ayrıca, fiyatın ağustos ayında ilk kez 55 günlük SMA’nın altına düşmesine neden olabilir. Dolayısıyla kötü senaryoda altcoin fiyatının 5 dolara kadar düşüş yaşayabileceği söylenebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin