featured

Bu altcoin yüzde 50 yükselişten sonra düzeltme yapıyor, alınmalı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon ekosisteminde bulunan bir altcoin, son günlerde yaptığı çıkışla dikkat çekiyor. Hatta bu varlık haftalık ve aylık grafikte daha fazla yükseliş yaptı. Ancak şu an büyük bir düzeltmeye gitti. Peki daha fazla kayıp beklenir mi, yoksa alım emri verilmeli mi?

Golem, yedi gün içinde %55’ten fazla artarak 0.36350 $’dan işlem gören yükseliş serisinde. Aslında Fiat dün itibarıyla 0.50 dolar seviyesini geçti. Büyük bir sıçrama kaydetmesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Altcoin hakkında detaylı bir analiz paylaşmadan Golem nedir? Ne zaman ortaya çıkmıştır? Sorularına yanıt verelim.

Golem coin nedir?

28 Nisan 2016’da Golem tarafından yönetilen bir proje. Asıl adı Golem Network olarak bilinir. Bu yüzden projenin ana ağı, 10 Nisan 2018’de başlatıldı. Golem, merkezi olmayan bir hesaplama ağıdır. 

İhtiyaç duyanlara talep üzerine yedek bilgi işlem gücünü dağıtmanın yeni bir yolunu sunar. Kullanıcıların hesaplama satın almak ve satmak için eşit olarak katıldığı, karmaşık görevleri ağdaki daha küçük alt görevlere böldüğü bir eşler arası ağ oluşturur.

Ağdaki hesaplamalarda ise ödeme yapmak için GNT veya Golem Network token kullanılır. 11 Kasım 2016’da ön satış ile piyasa giriş yaptı. Çok rağbet gören varlık kısa sürede ön satışını tamamladı.

Golem fiyatı

Mevcut Golem fiyatı 0,358 dolar seviyelerinde. 24 saatlik işlem hacmi yüzde 32 artış göstererek  345 milyon dolar. 

Bir gün önce, GLM/USD çifti 0,3317 dolardan açıldı ve 0,50 doları devirdi. CoinMarketCap şu anda varlığın piyasa değerini 358 milyon dolar olarak açıklıyor. Bu değerleme tokene 102. sırada yer veriyor. Dün yaptığı ralli ile ilk 100 içine kadar girebilmişti.

Altcoin için teknik görünüm

Teknik cephede, GLM/USD 0,5500 dolardan 0,3625 dolara düşen bir eğilim gösterdi. GLM, 0,3746 dolardan %61,8 Fibonacci düzeltmesini tamamladı ve düşüşe geçti.

Aşağı yönde, %78,6 Fibonacci geri çekilme seviyesi bir sonraki destek seviyesi olacak ve GLM’yi 0,3275 dolardan destekleyebilir. GLM’nin ani direnci 0,3746 dolar ve 0,4079’da kalıyor. Bu seviyelerin üzerinde bir kırılma 0,4413 ve 0,4820 seviyelerine kadar ek alımlara hızlandırabilir. 

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin