featured

Bu altcoin, son rallisi ile göz doldurdu! Kritik direnç kırılırsa yükseliş devam edebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Litecoin, piyasa hissiyatına kafa tutuyor. 1,000 veya daha fazla LTC token’ınına sahip olan adreslerin sayısı Haziran ortasından bu yana hızla arttı. Ayrıca altcoin’in fiyatı da dikkat çekici bir hareket gerçekleştirdi ve %51 oranında arttı.

Analistler, LTC 60 dolarda bulunan kilit direnç noktasının üzerinde işlem görürken fiyatın tırmanışına devam edeceğine inanıyor.

Küresel bir eşler arası ödeme şirketi olan Moneygram, neredeyse tüm ABD eyaletlerindeki ve Columbia Bölgesi’ndeki kullanıcıların Litecoin ve diğer kriptoları satın alabileceğini, satabileceğini ve tutabileceğini duyurdu. Bir kripto istihbarat platformundan alınan verilere dayanarak, Litecoin kısa süre önce diğer altcoin’lerden ayrıldı ve Bitcoin’e karşı büyük bir ralli yaptı.

Litecoin, kazançları ile göz dolduruyor

Önde gelen bir kripto istihbarat platformu olan Santiment, Litecoin fiyatının kripto para piyasasından geçici olarak ayrıştıktan sonra yükseldiğini belirtti. Merkezi olmayan eşler arası altcoin, 1,000 veya daha fazla LTC tutan adres sayısında bir artışa tanık oldu.

altcoin LTC grafik

Litecoin’e 314 yeni köpekbalığı ve balina adresi ekledi. Bu cüzdanlar büyük miktarda LTC tutar ve zincir içi aktivitede bir artışa katkıda bulunur.

Haziran 2022’nin ortasından bu yana Litecoin’in Bitcoin’e karşı fiyatı %51 oranında bir artış kaydetti. Bu nedenle, LTC/BTC çifti, devam eden ayı piyasasında sahiplerine %50’nin üzerinde kazanç sağladı. Altcoin’in fiyat artışına birkaç önemli faktör katkıda bulundu. Dijital ödemelerde küresel bir lider olan MoneyGram, 1 Kasım’da neredeyse tüm ABD eyaletlerindeki ve Columbia Bölgesi’ndeki kullanıcıların Litecoin satın alabileceğini, satabileceğini ve elinde tutabileceğini duyurdu.

Duyuru, Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para birimleri için de geçerlidir. Ödeme devi artık MoneyGram mobil uygulaması aracılığıyla bu kripto para birimlerinin alım satımını destekliyor.

Ticaret hacmi artışta

Analistler, LTC fiyat grafiğini değerlendirdi ve yükseliş görünümünün olduğunu söylediler. Altcoin’in fiyatındaki son hareket, 55 dolar seviyesinde aylarca süren konsolidasyonun ardından geldi. LTC fiyatı şu anda 60 dolarda bulunan kilit direnç noktasını geçti. Bu da birkaç kez kırılma yaşanmasına engel oldu.

İlginç bir şekilde Göreceli Güç Endeksi, aşırı satım bölgesine yakın bir yerde, birkaç gün önce 39’dan 68 işaretine yükseldi. Bu hareket, güçlü bir pozitif momentuma işaret ediyor ve fiyat artışını tamamlıyor. LTC, RSI 70 işaretine ulaşana ve aşırı alım bölgesine geçene kadar tırmanışına devam edebilir.

Kripto analisti Khashayar Abbasi, altcoin’in 200 günlük MA’sının doğrudan mevcut fiyatın yani 60,66 doların üzerinde olduğunu savunuyor. Bu, altcoin için en önemli direnç noktasıdır. Fiyat bu direnç noktasının kırılması durumunda 125 dolara bir ralli gerçekleştirebilir.

FxStreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin