Terra (LUNA) yükselişe mi hazırlanıyor?
Terra (LUNA) yükselişe mi hazırlanıyor?

Önde gelen altcoin sekmeye hazırlanıyor olabilir! Roketler ısınıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra’nın yerel tokeni LUNA, kripto pazarının çoğundan daha iyi performans göstermesinin ardından son birkaç gün içinde küçük bir düzeltme yaşadı. Şimdi dijital varlığın destek bulduğu ve toparlanmaya hazırlandığı görülüyor.

LUNA sekmeye hazır olabilir

LUNA, yaşadığı son %22’lik düzeltmeden sonra önemli bir toparlanmaya hazırlanıyor gibi görünüyor.

Altcoin, 77 dolar civarında güçlü bir destek buldu ve son fiyat hareketi, %10’dan fazla toparlanmanın ardından bir yükseliş hareketinin başladığını gösteriyor. Düşüş trendinin tükenmiş gözükmesi LUNA’yı yükseliş trendine devam edecek şekilde konumlandırabilir.

Tom DeMark (TD) Sıralı göstergesi, LUNA’nın 12 saatlik grafiğinde bir satın alma sinyali verdi. Yükseliş formasyonu kırmızı dokuzlu bir mum çubuğu şeklinde gelişti. Satın alma baskısındaki bir artış, iyimser görünümün doğrulanmasına yardımcı olabilir, bu da bir ila dört 12 saatlik mum çubuğunun yükselmesine veya yeni bir yukarı doğru geri sayımın başlamasına neden olabilir.

31 Ocak’ta görülen 43.40 $ dip seviyesinden 2 Mart’ın en yüksek seviyesi olan 97.40 $’a ölçülen Fibonacci geri çekilme göstergesi, potansiyel yükseliş hareketinin 93 $’a kadar uzayabileceğini gösteriyor. Bu temel direnç seviyesinin kırılması zor olabilir, ancak boğalar bunu kesmeyi başarırsa, fiyatlar tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 112 $ hatta 120 $’a doğru ilerleyebilir.

LUNA price chart

Fiyatlar toparlanmaya başladığında, LUNA’nın 93 $ seviyesine yaklaşırken nasıl tepki vereceği merakla bekleniyor. Bu fiyat noktasındaki herhangi bir zayıflık belirtisi, yatırımcıları kâr almaya teşvik edebilir ve başka bir düzeltmeyi tetikleyebilir.

Bu benzersiz koşullar altında, LUNA 77 dolarlık desteğe bir dalış yapabilir. Ancak bu seviye kırılırsa, 70 dolara düşüş yakın olur.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin