featured

Bu altcoin, satış hareketlerinden ağır etkileniyor! Geri dönüş umudu var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan LTC, 52,2 dolarda bulunan destek noktasında bir sabah yıldızı mum oluşturdu. Bu, alıcıların fiyatı kurtarma girişiminde bulunduğunu gösteriyor. Bununla birlikte hacim aktivitesinde henüz önemli bir sıçrama olmaması, daha iyi bir onayın gerekli olduğu anlamına geliyor. LTC boğaları, bu destek bölgesindeki satıcılardan gelen trend kontrolü ile savaşacak mı, yoksa düzeltme rallisinde daha fazlası var mı?

52,2 dolarda bulunan destek noktasından olası bir yükseliş dönüşü, çift dip formasyonunun oluşumunu teşvik edebilir. 20 günlük EMA, daha fazla fiyat düzeltmesini desteklemek için geçerli bir direnç noktasına dönüştü.

Litecoin için gün içi işlem hacmi 465,5 milyon dolardır. Bu da %21,6 oranında bir artış gerçekleştiği anlamına geliyor.

18 Ağustos’ta LTC, yükselen bir kama formasyonunun destek trend çizgisinden düşüş eğilimi gösterdi. Bu formasyonun doğası, hâkim düşüş trendini sürdürmektir. Bu nedenle, bu arıza altcoin’i 40,5 dolar seviyesini tekrar ziyaret ettirecek şekilde konumlandırmalıdır. Şimdiye kadar, arıza sonrası düşüş hareketleri fiyatı %13,2 oranında düşürerek 52,3 dolara gerilemesi sebep oldu.

LTC alıcıları geçen hafta sonu fiyatları daha yüksek seviyeye döndürmeye çalıştılar. Ancak 57 dolarlık direncin üzerine çıkamadılar ve anında bir geri dönüş yaşadılar. Ayrıca başarısız toparlanma, Powel’ın son yorumuyla uyumlu. Sonuç olarak altcoin’in fiyatı tekrar 52,3 dolar seviyesinde takıldı.

altcoin LTC grafik

Alıcılar bu birikim bölgesinden yeniden toparlanmaya çalışsa da, azalan hacim faaliyeti yükseliş momentumunda zayıflığa işaret ediyor. Bu nedenle olası bir toparlanma, ayı döngüsüne devam etmeden önce fiyatları %4 oranında artırabilir. Bu nedenle, 52,5 dolardan başlayan düşüş eğilimi, fiyatı %10 daha düşürerek 47 dolarda bulunan destek noktasına gönderecek.

Öte yandan, altcoin’in 52 dolardan olası bir yükseliş dönüşü, çift dip formasyonunu destekleyebilir. Ancak bu şu anda oldukça düşük bir ihtimal gibi duruyor. Ayrıca, 57,6 dolarda bulunan direnç noktasından bir yükseliş kırılması gerçekleşmesi durumunda fiyat 64,6 dolara doğru hareket edebilir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

Bollinger bandı: Göstergenin alt bandını yeniden test eden LTC fiyatı, yükselişin tersine çevrilmesi için güçlü bir olasılık olduğunu gösteriyor. Ancak,fiyat ortanın altında olduğu sürece, satıcılar üstün olacaktır.

VI: VI+ ve VI- arasındaki uzaklık, yatırımcıların agresif satış faaliyeti gösteriyor. 52,2 dolardan geri dönüş girişi olmasına rağmen, göstergede şu ana kadar önemli bir değişiklik gözlemlenmedi.

LTC için takip edilmesi gereken direnç noktaları 57 dolar ve 56 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 52,2 dolar ve 47 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin