Bu altcoin kısa vadede kayıplarını telafi edebilecek mi?
Bu altcoin kısa vadede kayıplarını telafi edebilecek mi?

Bu altcoin kısa vadede kayıplarını telafi edebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Satıcılar, Zilliqa (ZIL) 200 EMA’ya (yeşil) yaklaştıktan sonra temel güçlerini serbest bırakmakta hızlı davrandılar. Bu seviye aynı zamanda altı haftalık aşağı kanalın (sarı) üst trend çizgisine denk geldi. Boğalar, yüksek alım hacimlerinde yükselişi teşvik edemedikleri içim, altcoin hızla 0,0735-0,0769 dolar arasındaki yüksek likidite aralığının altına düştü.

Altcoin’de, 0,069 dolar seviyesinin altında güçlü bir kapanış, önümüzdeki seanslarda uzun bir devalüasyonun yolunu açabilir. Yazım sırasında, ZIL 0,07058 dolardan işlem görüyor.

ZIL 4 saatlik grafik

Metaverse projesinin başlangıcını açıkladıktan sonra, altcoin 21 Mart ile 1 Nisan arasında benzersiz bir %456,9 yatırım getirisine tanık oldu. Böylece, altcoin fiyatı on ayın en yüksek seviyesine çıkarken, daha yüksek fiyatların güçlü bir şekilde reddedilmesiyle karşı karşıya kaldı. Sonuç olarak, ZIL bir aydan fazla bir süredir azalan bir kanalın sınırları içinde değer kaybediyordu.

Piyasa yapısı aşağı yönlü bir güç sergilemek için eğilmeye devam ederken, ZIL 20 EMA (kırmızı) ve 50 EMA (camgöbeği) zincirlerinin üzerinde kendisini sürdürmekte zorlandı. Fiyat nispeten yüksek bir likidite aralığında seyrederken, kırılmadan önce muhtemelen bir daralmaya girebilir.

Mevcut hissiyatı değiştirememe, fiyatı 0,069 doların altına itebilir. Bu aralığın altındaki düşük likidite ile boğaların grafikte daha fazla kaybı azaltması zor olabilir.

Teknik gösterge

Göreceli Güç Endeksi son birkaç gündür orta çizginin üzerinde bir nokta bulamadı. 41 puanlık destek, gelecekteki fiyat hareketlerini belirlemede hayati olabilir. Bu işaretin altında bir kapanış, ZIL için uzun bir durgunluk aşamasına yol açabilir.

CMF, sıfır işaretinin altında kalırken altcoin için düşüş piyasası sergiledi. -0.19 seviyesindeki bir yavaşlama, fiyatla düşüş eğilimini teyit edebilir. Tüm bunlara ek olarak, ADX düşüşünü sürdürdü ve zayıf bir yön eğilimini yineledi.

ZIL fiyat analizi sonuç

Mevcut piyasa durumu göz önüne alındığında, ZIL uzun bir düşüş aşaması yaşayabilir. Boğalar 0,069 dolar seviyesini savunursa, sıkı bir aşamaya girebilir ve 0,07 dolar bölgesini delmek için yeterli baskı oluşturmayı hedefleyebilir. Yatırımcılar, piyasanın genel algısını etkileyen Bitcoin hareketini yakından takip etmeli.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin