featured
Polkadot patlayacak mı?

Yılın ikinci yarısında coştu, Kasım’da uyudu: Bu altcoin için yeni patlama mı geliyor? İşte yanıtı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot tarafındaki fiyat düzeltmesinin beklenenden uzun sürdüğünü görüyoruz. DOT bu süreçte değerinin neredeyse yarısını kaybetti. Bu düşüşle birlikte ayılar 200 EMA seviyesini ele geçirdi ve fiyatı 0,618 Fibonacci düzeltme seviyesine düşürdü. Şu anda grafiğe baktığımızda bu seviyede fiyatın daha da düşmesi önünde engeller görüyoruz. Bu da bu seviyeden yukarı yönlü bir dönüş olasılığını gösteriyor.

Önemli teknik noktalar şöyle:

  • DOT fiyatı 200 günlük EMA’nın altına düştü.
  • DOT’un gün içi işlem hacmi 1,49 milyar dolar. Bu da %17,32’lik bir kayıp anlamına geliyor.

DOT/USD geçtiğimiz günlerde 0,5 FIB’nin üzerinde kalmaya çalışıyordu. Ancak yukarı yönde küçük bir geri çekilme gördük, fiyat tekrar düşmeye başladı ve hatta bu destek seviyesini ve 200 EMA’yı birlikte kırdı.

Şimdi fiyat 0,618 FIB seviyesine düştü ve bu seviyede yoğun talep baskısı olduğunu yansıtan birkaç düşük fiyat reddetme mumu gördük.

Önemli EMA seviyelerine baktığımızda (20, 50, 100 ve 200), DOT 100 ve 200 EMA’yı tanımlayan trendin altında işlem gördüğünden düşüş görünümüne işaret ediyor. Ayrıca Göreceli Güç Endeksi (33) aşırı satım bölgesine ulaştı ve potansiyel büyüme için yeterli alan olduğu görülüyor.

DOT/USD 4 saatlik fiyat grafiği

DOT alt destekten yükselişin tersine döndüğünü gösterse de fiyatın toparlanmasını doğrulamak için günlük 200 EMA direnciyle yüzleşmesi gerekiyor. Bu nedenle kripto para yatırımcıları, 33,6 ila 26,5 dolar arasındaki bu alanı, işlem yapılmayan bir bölge olarak değerlendirebilir.

Fiyat bu seviyelerden herhangi birinden bir çıkış gördüğünde, fiyatın sonraki seyri için daha iyi bir fikre sahip olacağız.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin