featured

Bu altcoin, piyasadaki durgunluğa rağmen hafta sonunun yıldızı olmayı başardı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan APT, %32’lik devasa bir artışla hafta sonunun en çok kazananı oldu.

Piyasa lideri olan Bitcoin, önceki hafta sonlarına benzer şekilde, düşük işlem hacimlerle her iki yönde de önemli bir hareket olmadan işlem görmeye devam ediyor.

ETC ve APT birkaç istisna arasında yer alarak, kayda değer kazançlar kaydetti. Piyasanın geri kalanı ise nispeten sessiz kaldı.

Bitcoin’in durgunluğu devam ediyor

BTC, en son ABD TÜFE verilenin açıklanmasından 24 saat sonra 19,000 dolardan önce 18,200 dolara geriledi. Daha sonra ise yeniden 20,000 dolara yükseldi. Bu da önceki haftalara göre önemli ölçüde daha az oynak olduğu anlamına geliyor.

Ancak Bitcoin, oldukça kritik olan 20,000 dolarlık çizgiyi geçemedi ve 19,000 dolar civarında tıkandı. Geçen hafta sonunu Pazartesi kadar o bölgede geçirdi. Salı günü 19,600 dolara yükselerek biraz ilerlemeye çalıştı. Ancak bir kez daha yolunda durduruldu.

Benzer bir senaryo Perşembe günü tekrarlandı. Ancak bu ret, BTC’yi aşağı doğru bir harekete zorladı. Bunun sonucunda fiyat, 9 günün en düşük seviyesi olan 18,600 dolara düştü. Oldukça hızlı bir şekilde sıçrama yapmasının ardından hafta sonu geldiğinde 19,000 dolara geri döndü.

altcoin

Düşük işlem hacimlerinin, fiyatın 19,000 doların biraz üzerinde sessizce oturmasıyla, sorunsuz bir işlem günü daha gerçekleşmesi bekleniyor. Piyasa değeri hâlâ 367 milyar dolar. Altcoin’ler üzerindeki hâkimiyeti ise %40 civarında.

APT ilgiyi üzerine topladı

Kripto para piyasasındaki altcoin’lerin çoğu piyasa lideri Bitcoin’e benzer bir şekilde durgun bir hareket sergiledi.

Büyük altcoin’lerin çoğu bu hafta küçük artışlar kaydetti. Bunlara Ethereum, Binance Coin, Ripple, Cardano, Solana, Dogecoin, Polkadot, MATIC, Tron ve Avalanche dahildir. Shiba Inu ise hafif bir kayıpla listeye giriyor.

Ethereum Classic, daha büyük oranlı bir kazanç yaşayarak en iyi performans gösteren altcoin’lerden bir tanesi olarak öne çıkıyor. ETC, bir günde %6,5 oranında yükseldi ve değerini 23 doların biraz üzerine çıkarmayı başardı.

APT ise bir günde %32 oranında fırlayarak hafta sonunun yıldızı oldu. Sonuç olarak, yakın zamanda başlatılan blockchain ağının yerel token’ı bu performansı ile 10 dolara yaklaştı.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin