featured

Bu altcoin, Şubat ayında etkileyici bir fiyat performansı gösterebilir! İşte, sebebi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan LUNC, günlük grafiğinde artan üçgen modeli oluşturmuş durumunda. Altcoin’in fiyatı, bu modelin direncini birçok kez test etti. Bu, yatırımcıların mevcut modeli kesinlikle takip ettiğini gösteriyor. Bu nedenle, 0,0000185 dolardaki dirençten potansiyel bir yükseliş eğilimi ile fiyatın bu üçgen formasyonunun önceden belirlenmiş hedeflerine ulaşması oldukça muhtemeldir.

altcoin LUNC

LUNC fiyatı, günlük grafiğindeki üçgen modeli ile ticaret yapılmayan bir bölgeye girdi. 20 ve 50 EMA arasındaki bir yükseliş geçişi, toparlanmanın yeniden başlayabileceğine işaret ediyor.

LUNC için gün içi işlem hacmi 105 milyon dolardır. Bu da %65 oranında bir artış kaydedildiği anlamına gelmektedir.

Teorik olarak, yükselen bir üçgen modelinin ortaya çıkması, yükseliş momentumunda kademeli büyümenin bir işaretidir. Model oluşumu sırasında altcoin’in fiyatı, yükselen bir trend çizgisi tarafından desteklenen bir dizi yüksek dip gösterir.

Bu nedenle bu destek noktası, alıcıları modelin boyun çizgisinde bulunan direnci kırmaya ve yönlü bir ralliyi tetiklemeye teşvik etmelidir. Bu yazının yazıldığı sırada LUNC, 0,00017 dolar civarında işlem görüyor ve yükselen trend çizgisi ile 0,000185 dolarlık boyun çizgisi arasında sallanmaya devam ediyor.

Ayrıca, fiyatlar neredeyse üçgenin zirvesine ulaştı. Bu da kırılma fırsatının yakın olduğunu gösteriyor. Bu nedenle, daha yüksek olasılık göz önüne alındığında, 0,000185 dolar civarında kapanan bir günlük mum, kapana kısılmış yükseliş momentumunun serbest bırakılacağına işaret edecektir.

Bu kırılma, alıcılara güçlü bir toparlanma rallisi için uygun bir temel sunacak. Bu nedenle, uygun yükseliş koşullarında çıkış sonrası ralli, LUNC fiyatını %36 oranında artırarak 0,00025 dolara dokunmasının yolunu açabilir.

Öte yandan, destek noktasının altında bir kapanış gerçekleşmesi durumunda yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır.

Bazı teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi: Günlük RSI eğimi orta hattın üzerinde dalgalanmaya devam ederek piyasa duyarlılığının yükselişe devam ettiğini gösteriyor.

Bollinger Bantları: Bollinger Bantları göstergesinin yukarı yönü, LUNC fiyatında sürekli bir toparlanmaya işaret ediyor.

Bu yazının yazıldığı sırada 0,000175 dolar civarında işlem gören LUNC için eğilim boğaların lehine. Ayrıca volatilite de yüksek.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,000185 dolar ve 0,0002 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,00015 dolar ve 0,000125 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin