featured

Yükselişe devam eden bu altcoin, direnci kırmaya hazır! Ancak sonrası kritik…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan TRX, geçtiğimiz hafta kritik direnç noktasına doğru yükselmeye başlamıştı. Güçlü yükselişi ile, takip eden günlerde en az %16 oranında düşüş eğilimi göstermeden önce bu çizgiyi kısa süreliğine aşmayı başarmıştı. Bununla birlikte düşüşün ardından, boğalar ivmelerini geri kazandılar ve başka bir yeniden teste doğru gidiyorlar. Şimdi, yatırımcılar yükselişin devamı için kritik direnç noktasının kırılmasını bekliyorlar.

Yatırımcıların istikrarlı bir şekilde TRX token’ını biriktirmeleri, altcoin’in geçtiğimiz haftaki etkileyici rallisini tetiklemişti. Böylece altcoin, haftayı 0,076 dolardan kapatmadan önce cumartesi günü 0,092 dolara kadar yükseldi. O zamandan beri de yükseliş hareketleri devam etti. Şu anda da piyasada bir miktar satın alma baskısı var. TRX, bu yazının yazıldığı sırada 0,084 dolar civarında işlem görüyor.  Yani altcoin, kritik direnci yeniden test etme yolunda.

altcoin TRX

Teknik göstergelerden RSI, geçen haftaki hafif düşüş eğilimi sırasında düşük satış baskısını teyit ederek nötr bölgesinin hemen üzerine geri döndü. Ayrıca DMI, yükseliş momentumunda hafif bir artış kaydetti.

Direnç testinin ardından neden ayılar ortaya çıkacak?

Tron’un piyasa değeri son üç günde önemli bir yükseliş kaydetti. Ancak zincir üzerinde yükseliş zayıflığı işaretleri artıyor. Ayrıca, MFI’de gözlemlenen çıkışlarla uyumlu görünüyorlar. Bu da TRX’in devam eden rallisinin kısa ömürlü olabileceğini gösteriyor. Zincir üstü hacimler son beş günde önemli ölçüde düştü. Bu arada, balinaların elindeki arzın son beş gündür nispeten sabit kaldığı düşünüldüğünde, neredeyse hiç balina faaliyeti de olmadı.

Tron’un zincir üstü ölçümlerine ilişkin gözlemler, güçlü bir ralliyi sürdürmek için yeterli hacim olmayabileceğini gösteriyor. Mevcut yükseliş, USDD’nin artık %200 oranında teminat altına alındığının duyurulmasının ardından gelen birikiminin sonucu olabilir. Bu, TRX’i uzun vadede elinde tutmak isteyenlerin birikimini de teşvik etmiş olabilir.

Sonuç olarak

TRX’in fiyat analizi ve zincir içi ölçümleri, mevcut yükselişiyle ilgili benzer bir sonuca işaret ediyor. Altcoin’in genişletilmiş yukarı yönlü desteği destekleyecek çok fazla gücü ve hacmi yok. Bu nedenle, direnç çizgisinin yakınında bir geri çekilme beklenebilir. Ancak, mutlaka sonuç bu olmak zorunda değil. Beklenmedik bir büyük kripto piyasası rallisi, gelgitleri boğalar lehine güçlendirebilir. Birikim ve güçlü hacimler böyle bir sonucun temelini oluşturacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin