featured

Bu altcoin, son 3 gündeki etkileyici performansını devam ettirmeye hazır görünüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan FIL, son 3 günde oldukça etkileyici bir performans gösterdi. Twitter kullanıcısı Andrew Kang (@Rewkan), bir Filecoin grafiği tweet’ledi. Bu tweet’inde altcoin’in grafiğindeki karmaşık bir geri çekilme modelinin en son göründüğü zamanın bir anlık görüntüsünü paylaştı.

Apa itu Filecoin (FIL)? | Binance Academy

Bu görüntü, en son FIL grafiğinde karmaşık bir geri çekilme mevcut olduğunda altcoin fiyatının %600’den fazla arttığını gösteriyor.

Şu anda, CoinMarketCap verilerine göre FIL fiyatı son 24 saatte %16’dan fazla arttı. FIL, bu yazının yazıldığı sırada ise 8,80 dolar civarında işlem görüyor.

altcoin FIL grafik

ABD dolarına karşı güçlenmesine ek olarak FIL’in fiyatı, kripto piyasası liderleri Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a (ETH) karşı sırasıyla %15,02 ve %15,18 oranlarında güçlendi.

Yükseliş devam edebilir

Altcoin’in fiyatı, son 3 gün içinde 5,858 dolar civarında bulunan direnç noktasını başarıyla kırdı. Bu dürtü, 17 Şubat 2023’te %40,83’lük inanılmaz bir hareketle başladı. Bunun sonucunda fiyat, 5,397 dolarlık düşük bir seviyeden 7,9 dolara kadar yükseldi. Hemen ardından günlük kapanışı da 7,609 dolar ile yaptı. FIL fiyatı daha sonra, bugün %16’lık bir yükseliş kaydetmeden önce bir miktar geri çekildi.

Altcoin’in grafiğinde önümüzdeki 24-48 saat içinde yükselişe devam edebileceğine dair bir ivme mevcut. Bu yükseliş momentumu, 20 günlük EMA çizgisinin üzerinde konumlanan 9 günlük EMA çizgisi ile aşırı alım bölgesine doğru eğimli olan ve günlük RSI SMA çizgisinin üzerinde konumlanan günlük RSI çizgisi tarafından doğrulanıyor.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin