featured

Kritik direnç noktasını kıran bu altcoin, büyük bir ralliye hazırlanıyor! Giriş için doğru bir zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan ROSE, son altı aylık fiyat hareketi ile yuvarlanan bir dip formasyonu oluşturdu. Bu model, bir varlıkta istikrarlı büyümeyi teşvik eden U şeklinde bir toparlanmaya işaret eder. Bu nedenle, sürekli alımla altcoin’in fiyatı son zamanlarda 0,073 dolar ve 0,072 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarını kırdı. Peki bu hareket, ROSE fiyatındaki yeni bir rallinin başlangıcı olabilir mi?

altcoin ROSE

Kupa ve kulp modelinin etkisi altında, ROSE fiyatının 0,073 dolardaki direnç noktasını kırması %50’lik bir büyümeye işaret eder. 50 ve 100 günlük EMA arasındaki yükseliş geçişi de altcoin’in toparlanmasının devam edebileceğini gösterir.

ROSE için gün içi işlem hacmi, 225,1 milyon dolardır. Bu da %113’lük bir artış gerçekleştiği anlamına gelir.

Teorik olarak dip yuvarlama modeli, satıcılar piyasaya hâkim oldukça fiyatta düşüş eğilimi ile başlar. Zamanla satış baskısı azalır ve fiyat dibe inmeye ve yuvarlak bir şekil oluşturmaya başlar. Model ilerledikçe, alıcılar piyasaya girmeye başlar ve fiyat yükselmeye başlar. Fiyat, yuvarlama şeklinin tepesinde oluşturulan direnç noktasının üzerine çıktığında formasyon tamamlanmış kabul edilir.

Devam eden toparlanma rallisinin ortasında, ROSE fiyatı 1 Ocak’tan bu yana %133 oranında bir artış kaydetti. Bunun sonucunda da mevcut fiyatı olan 0,078 dolara ulaştı. Altcoin’in fiyatı bugün %12,15 oranında arttı ve böylece 0,073 dolar ile 0,072 dolar arasında bulunan direnç noktasından bir kopuş fırsatı yakaladı.

Güçlü hacme sahip bu kırılma, alıcıların ROSE fiyatını daha da yüksek seviyelere çıkarmaya kararlı olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, fiyatın tekrar 0,073 doları ziyaret etmesi ve yeni kazanılan seviyelerin üzerinde fiyat sürdürülebilirliğini doğrulaması bekleniyor.

Bu nedenle potansiyel bir yeniden test, ilgilenen yatırımcılara iyi bir giriş fırsatı yaratabilir. Ayrıca, bu modelin etkisi altında çıkış sonrası ralli, fiyatları %50 artırarak 0,116 dolardaki direnç noktasına ulaştırabilir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

RSI: Yükseliş bölgesinde olan günlük RSI eğimi, piyasa duyarlılığının güçlü bir şekilde yükseldiğini gösteriyor.

EMA’lar: Yükselen 20 günlük EMA eğimi, ROSE fiyatına dinamik destek sunuyor. Bu destek sağlam olana kadar yatırımcılar güçlü bir toparlanma rallisi bekleyebilirler.

ROSE, bu yazının yazıldığı sırada 0,073 dolar civarında işlem görüyor. Eğilim ayıların lehine ve volatilite ise yüksek.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,08 dolar ve 0,095 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,073 dolar ve 0,06 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin