3 günde %25 artan altcoin, boğa koşusuna hazırlanıyor! Teknik analiz

3 günde %25 artan altcoin, boğa koşusuna hazırlanıyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTM altcoin fiyatı, yükselerek 2,5 doların üzerine çıktı ve önceki yüksek seviye olan 3,15 doların üzerine çıkmayı hedefliyor.

Fantom, akıllı sözleşmeler kullanarak DeFi ve diğer ilgili hizmetlere izin vermek için sıfırdan oluşturulmuş yepyeni bir fikir birliği mekanizmasını araştırıyor.

Fantom’un arkasındaki temel mekanizma olan Lachesis, daha fazla kapasite ve iki saniyede işlem tamamlamanın yanı sıra geleneksel hisse kanıtı (PoS) algoritmalarına dayalı platformlara göre güvenlik geliştirmeleri vaat ediyor.

Altcoin’in geçmiş performansı

FTM madeni para fiyatı, destek bölgesinin yakınındaki 2 dolarda yeni bir fiyat artışı buldu. Fiyat, son 72 saat içinde %25’ten fazla sıçradı ve yükselen ve yutan bir mum ve bir devam mumuyla sonuçlandı. Fiyat hareketi, kan banyosuna karşı yükselişi yansıtan ani V şeklinde bir toparlanma gösteriyor.

fantom altcoin fiyat grafiği

Teknik analiz

FTM token fiyatı, destek bölgesinin 2 dolarda yükselmesinin ardından daha düşük fiyat reddi gösteriyor.Ayrıca, direnç seviyesinin 2,5 dolardan kırılması, fiyatın 3 dolara sıçrama olasılığını artırıyor.

Önemli EMA’lar (50, 100 ve 200), fiyat tüm günlük EMA’ların üzerine çıktıkça yükseliş sinyalleri veriyor. Ayrıca, 20 günlük EMA, 50 ve 100 günlük EMA’larla bir yükseliş geçişi sağlıyor.

%60’lık RSI göstergesi, merkez hattın yakınında çift dip yaptıktan sonra yükselen eğimi gösteriyor. ununla birlikte, eğim henüz 14 günlük SMA’nın üzerine çıkmadı ve bu da hareket halinde sağlam bir yükselişe işaret ediyor.

MACD göstergesi, son düşüş eğilimini sona erdirmek için yavaş çizgiyi geçerken keskin bir geri dönüş gösteriyor. Aynı şey, tersine histogramlarda da görülüyor. Bu nedenle, boğalar teknik göstergeleri geride bırakıyor.

FTM fiyat hareketi, 3 ve 3,25 dolarda bir direnç pivot seviyesini gösteriyor. Destek seviyeleri, düşüşü durdurabilecek 2,60 dolar ve 2,35 dolar seviyesinde bulunuyor.

Fiyat tahmini

FTM altcoin fiyatındaki sıçrama ve altında yatan yükseliş eğilimindeki artış, 3 dolara doğru bir boğa koşusu olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor. Ayrıca, daha düşük fiyat reddi ve yükseliş geçişi, altcoin’e yönelik genel yükseliş ihtimalini artırıyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin