featured

Ocak ayına damga vuran bu altcoin, önümüzdeki ay bir düzeltme ile karşı karşıya kalabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında son zamanlarda adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan Aptos (APT) fiyatı 22 Ocak’ta tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ancak yükselişi sürdürmeden önce önemli ölçüde düşebilir.

6 Ocak’ta APT fiyatı alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. O sırada minimum fiyatı olan 3,06 doların hemen üzerinde işlem görüyordu. O zamandan beri önemli bir oranda arttı ve 20 Ocak’ta 9,80 dolarda bulunan direnç noktasını kırdı. İki gün sonra ise tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 14,57 dolara ulaştı. Ancak fiyat, son 24 saat içinde iki uzun üst fitil yarattı. Bunlar satış baskısının işaretleri olarak kabul edilir.

Fiyat tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğundan, bir sonraki direnci belirlemek için Fib düzeltme seviyelerinin kullanılması gerekir. İlk direnç, 14,84 dolarda iken ikinci direnç ise 22,15 dolar seviyesinde bulunuyor.

Öte yandan bir ret, 9,80 dolar seviyesinin yeniden test edilmesine yol açabilir.

Günlük RSI aşırı alımda olsa da, henüz herhangi bir düşüş sapması oluşturmadı. Bu nedenle, fiyat hareketi ile göstergeler arasındaki karışık okumalar nedeniyle, altcoin’in gelecekteki trendini belirlemek için harekete daha yakından bakmak gerekiyor.

altcoin APT grafik

Şubat ayında neler olacak?

Yukarı harekete daha yakından bakıldığında, altcoin fiyatının yukarı yönlü hareketin muhtemelen beşinci ve son dalgasında olduğu görülüyor. Hareket tamamlandıktan sonra, önemli bir düzeltme bekleniyor olacaktır. Eğer öyleyse, 7,45 dolar ile 8,80 dolar arasında bulunan alan muhtemelen destek sağlayacaktır.

Ayrıca beşinci dalga, birinci ve üçüncü dalgaların toplam uzunluğu ile aynı uzunluğa sahiptir. Bu, beşinci dalga uzadığında yaygındır. Yani potansiyel bir APT zirvesinin başka bir işaretidir. Düzeltme taslağı, düşüş eğilimi yaratan altı saatlik RSI tarafından da destekleniyor.

Sonuç olarak, altcoin fiyatının Şubat ayı için en olası fiyat tahmini, 7,45 dolar ile 8,80 dolar arasında bulunan alana bir düzeltmedir. 14,85 doların üzerinde önemli bir artış, bu düşüş eğilimi gösteren APT fiyat analizini geçersiz kılar ve 22,15 dolara doğru bir yükseliş hareketinin muhtemel olduğunu gösterir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin