featured

Bu altcoin yüzde 34’lük bir toparlanma rallisini hedefliyor! Başarılı olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan EOS, son üç ayda 1,413 dolarda bulunan arz bölgesini aşmak için mücadele etti ve menzile bağlı bir ralli oluşturdu. Bu konsolidasyon aşaması, EOS sahipleri için bir toparlanma fırsatını gösteren, tersine çevrilmiş bir baş ve omuz modeline dönüştü. Küçük bir düzeltmeden sonra fiyat, 1,41 dolar seviyesini geri almak için başka bir girişim gösteriyor.

EOS, 1,4 dolardan yüksek bir ivme yakaladı. 50 günlük EMA seviyesi altcoin için bir destek görevi görüyor. EOS için gün içi işlem hacmi 749,5 milyar dolardır. Bu da %131’lik bir kazancı gösterir.

Yükselişin tersine dönüş modeli, altcoin fiyatı boyun çizgisi direncini kırdığında teorik olarak olağanüstü bir ralli sağlar.

EOS, fiyatın 1,413 dolarda bulunan direnç noktasından büyük bir çıkış yaptığı 17 Ağustos’ta bu modeli tetikledi. Bununla birlikte, ABD Fed’in Eylül ayında% 0,75 faiz artışı önermesiyle kripto piyasası 19 Ağustos’ta ani bir baskıya tanık oldu.

Sonuç olarak altcoin, 1,413 dolar seviyesinin üzerinde kalmayı başaramadı. Paniğe kapılmış olan yatırımcılar bu noktada çıkış yapmış olabilir. Ancak 1,26 dolarda bulunan destek noktası daha fazla düşüş yaşanmasının önüne geçti.

Ayrıca yenilenen yükseliş momentumu, fiyatı %17 daha fazla yükselterek, başka bir kırılma girişimini işaret etti. Eğer bu sefer altcoin güçlü bir şekilde hareketine devam ederse ortaya çıkan ralli fiyatı 1,564 doların üzerine çıkarabilir.

Ek olarak yükseliş modeline yanıt olarak, kopuş sonrası ralli sonucunda fiyat %34,8 oranında bir artış ile 1,9 dolara ulaşabilir.

altcoin EOS grafik

Öte yandan, piyasadaki satış baskısı devam ederse, 1,14 dolardan başka bir düşüş daha uzun süreli bir düzeltmeyi tetikleyecektir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

Bollinger bandı: Sürekli olarak göstergenin üst bandına ulaşan EOS fiyatı, piyasada güçlü satış olduğunu gösterir. Ancak, bu direnci yeniden test eden fiyatların ardından genellikle orta hatta bir geri çekilme gelir.

RSI: Yükselen fiyatlara yanıt olarak, günlük RSI eğiminin yana doğru hareket etmesi, yükseliş eğiliminin altında yatan zayıflığı gösterir.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 1,56 dolar ve 1,73 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 1,41 dolar ve 1,26 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin