Bu 3 kripto para, ayı piyasasında bile yükseliş potansiyeli taşıyor! Alım fırsatı mı?

Bu 3 kripto para, ayı piyasasında bile yükseliş potansiyeli taşıyor! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası şu anda kırmızı ve yeşil arasında dalgalanan kripto paralarla kaotik bir dönem yaşıyor. BTC 41 bin doların üzerinde kalırken, ETH 3.2 bin dolar kaybetti. Öte yandan, birkaç altcoin düşük volatilite ile yeşil renkte işlem görüyor.

Yatırımcılar son piyasa çöküşünün bir sonucu olarak panik içinde, ancak Terra (LUNA), Polygon (MATIC) ve Chainlink (LINK) mevcut ayı piyasasında oyunun kurallarını değiştirebilir.

Terra (LUNA)

Terra (LUNA) kripto para

LUNA, Aralık başında 50 dolardan ay sonunda 103 dolara yükseldi ancak kripto para son iki haftadır düşüş trendinde. Fiyat şu anda 71 dolar destek seviyesinde işlem görüyor ve bu seviyenin altındaki bir kırılma yaklaşık 50 dolara kadar bir düşüşe neden olabilir.

Terra’nın kendi istikrarlı parası TerraUSD’nin muazzam büyümesine baktığımızda, LUNA’nın da hâlâ çok fazla gücü olduğunu görebiliriz. UST, piyasa değeri açısından zaten ilk 20 kripto para birimine tırmandı. Bunun nedeni, UST’nin çok çeşitli DeFi uygulamalarına sahip olması ve Curve Finance, Avalanche, Fantom ve diğerleri gibi platformlarda kullanılmasıdır.

LUNA ve UST tarafından paylaşılan deflasyon mekanizması oldukça ilgi çekici. UST stabilcoin’i her kullanıldığında, LUNA’nın bir kısmı yakılıyor. Bu nedenle, ne kadar çok UST verilirse, o kadar az LUNA bulunur ve bu da fiyatını artırır. Sonuç olarak, son düzeltmenin herhangi bir yeni giriş için mükemmel bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.

Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC) kripto para

MATIC fiyat hareketi, iki hafta önce tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmasından bu yana muazzam bir baskı altında. Sonuç olarak, kısa bir süre içindeki yükseliş, piyasadaki düşüşün yolda olduğunu gösteren büyük bir olumsuzluk haline geldi. Direnç seviyesi 2.15 dolar, destek seviyesi ise 2.00 dolarda.

Polygon (L2 Ethereum), Ethereum’un yüksek gaz ücretlerine sahip olmasından yararlandı ve gelecekte bunu yapacak. Polygon’un kripto parası MATIC, geçen ay en iyi performans gösteren kripto paralardan biriydi ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,84 dolara ulaştı.

O zamandan beri, MATIC %30’dan fazla düzeltme yaptı ve şu anda kabaca 2,0 dolardan işlem görüyor. zk-Rollups gibi son teknolojiler sayesinde Polygon hızla büyüyor. En son güncellemeye göre, 0xPolygon köprüleri Aralık ayının son haftasında 500 milyon dolarlık giriş gördü.

Aralık 2021’in son haftasında,Polygon’da neredeyse iki milyon akıllı sözleşme yürütüldü. Bu sayı Ethereum’da sadece 105 bin. Bununla kanıtlandığı gibi Polygon hızla blockchain meraklıları için tercih edilen ağ haline geliyor. MATIC’in bu yıl veya önümüzdeki birkaç ay içinde ilk 10 kripto listesine girmesi sürpriz olmaz.

Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) kripto para

Bitcoin düşüş eğiliminde olmasına rağmen, Chainlink oldukça yükselişte ve son birkaç gün içinde 23,2 dolarlık alanını arzdan talebe çevirmeyi başardı. Kripto para, Bitcoin’in düşüşüne katıldı ve 27.5 dolardan 23.2 dolarlık destek seviyesine geri çekildi. Genel piyasadaki düşüş görünümüne rağmen, LINK güçlü talep gördü ve piyasa duyarlılığı düşüşten dengeliye geçerse altcoin fırlayabilir.

Bir Oracle servis sağlayıcısı olan Chainlink (LINK), sürekli olarak piyasa trendini alt etmek için çalışıyor. Kripto para, olumsuz piyasa baskısına rağmen istikrarlı bir şekilde yükseliyor. Yazının yazıldığı sırada LINK, %4 artışla 27 dolardan işlem görüyordu.

LINK’in bu yıl birden fazla büyük olay sonucunda toparlanma ihtimali yüksek. Geçen yıl, 75 milyar dolar ile Kilitli Toplam Değer’de (TVS) yeni bir rekor kırdı. Bu LINK’i DeFi ekosisteminin ikinci en zengin merkezi olmayan oy birliği mekanizması yaptı.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin