featured

Bu 3 altcoin bugün nasıl performans gösteriyor? AVAX, MATIC, ATOM teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin, kısa bir süreliğine 44,300 dolara düştü. Ancak bu yazının yazıldığı sırada 46,500 dolardan işlem görüyor. Popüler altcoin’lerden Avalanche, Polygon ve Cosmos son birkaç saat içinde dikkat çekici sıçramalar yaşadılar. Bununla birlikte, momentumları yükselişe geçmiş olsa da Polygon son kazanımlarını geri alma olasılığının olduğunu gösterdi.

Avalanche (AVAX)

82,25 dolardan 101,98 dolara yapılan yükseliş hareketine dayalı olarak, bir dizi Fibonacci düzeltme seviyesi çizildi. 89,8 dolarda bulunan %61,8 geri çekilme seviyesi ve hemen üzerindeki 91,6 dolardaki destek noktası son birkaç gün içinde zaten birçok kez test edilmişti.

AVAX altcoin grafik

Altcoin, aynı zamanda 98 dolar ile 102 dolar seviyeleri arasında bulunan alanda sert bir direnç gösterdi.

Teknik göstergelerden bir tanesi olan RSI, saatlik grafikte 50 endeksinin üzerindeydi ve yükseliş momentumu mevcuttu. CMF de +0.05’in üzerinde satın alma baskını gösteriyor. Bu nedenle, şu anda mevcut bir bir satın alma fırsatı olmasa da, AVAX’ın bir kez daha 100 dolar seviyesini kırmaya çalışması mümkün.

Polygon (MATIC)

MATIC, geçtiğimiz hafta 1,57 dolardan 1,74 dolara kadar uzanan bir aralık oluşturdu. Bu aralığın 1,655 dolar seviyesindeki orta noktası da son birkaç gündür altcoin için destek ve direnç noktası görevleri gördü.

Bu yazının yazıldığı sırada, MATIC yatay direnç seviyesinin olduğu 1,74 dolar seviyesinde oldukça yüksekten işlem görüyor. Önümüzdeki günlerde düzeltme amaçlı birkaç düşüş hareketi görülebilir.

Bununla birlikte teknik göstergelerden RSI ve OBV, yükseliş momentumu ve istikrarlı talebe işaret ediyorlar. Bunlar da altcoin fiyatında bir yükseliş yaşanacağının işaretleri.

Cosmos (ATOM)

ATOM için 31 dolar civarı güçlü bir arz bölgesidir. 29,81 dolar seviyesi ise başka bir kısa vadeli talep bölgesidir. Birkaç gün önce altcoin fiyatı bu bölgelerin dışına çıktı. Ancak ATOM bir kez daha bu seviyeleri geçmeyi başardı.

Bu nedenle, önümüzdeki saatlerde 31 dolarda bulunan direnç noktasını kırmak için başka bir girişim görülebilir. Müthiş Osilatör, ATOM’un 27,7 dolardan itibaren yukarı yönlü hareketini işaret ederek sıfır çizgisinin üzerindeydi.  Ayrıca CVD de satın alma baskısının arttığını gösteriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin