Brave Browser, yerleşik kripto cüzdan hizmetini başlatıyor
Brave Browser, yerleşik kripto cüzdan hizmetini başlatıyor

Brave Browser, yerleşik kripto cüzdan hizmetini başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto merkezli tarayıcı, MetaMask’ın pazar payına göz diken bir hamle yapıyor. Brave tarayıcı, artık yerleşik bir kripto cüzdana sahip.

Bugün yapılan duyuruya göre internet tarayıcısına eklenen cüzdan uygulaması, Brave’in şimdiye kadar MetaMask gibi üçüncü taraf cüzdan uzantılarını desteklemesinin ardından geliyor.

Brave Wallet, Wyre aracılığıyla token satın alınmasına izin verir, portföy performansını izler, çok çeşitli tokenkeri değiştirir ve takas edilemeyen tokenleri (NFT’ler) saklar. Kendi kendine saklama, yani cüzdan kullanıcıları özel anahtarlarını elinde tuttuğu anlamına geliyor. Brave, tüm Ethereum Virtual Machine uyumlu tokenleri desteklediğini söylüyor.

Aylık 42 milyon aktif kullanıcısı olduğunu söyleyen kripto şirketi Brave Software Inc. için yerel bir cüzdan eklentisi beklenen bir durum. Tarayıcı, kripto kullanıcıları ve şirketler için pazarlama faaliyetinde de bulunuyor. Ana sayfa dört borsaya bağlanıyor ve imza niteliğindeki BAT token ödül programı, dijital reklam gelirinin bir kısmını kullanıcılarla paylaşılıyor.

Bir ticaret işlevi barındırmak, kripto tabanlı tarayıcı için yeni gelir akışı sağlıyor. Bir sözcü CoinDesk’e verdiği demeçte, Cüzdan arayüzü aracılığıyla başlatılan tüm token takaslarının %0.875’ini almayı planlayarak MetaMask takas ücretini karşılamayı planlıyor.

Google’ın Chromium’unun açık kaynaklı bir dalı olan Brave, yeni cüzdanını aynı “açık web” coşkusuyla ele alıyor. Bir basın açıklaması, Brave Wallet’ın açık bir MPL lisansı taşıdığından bahsediyor. Etkili bir şekilde bu, geliştiricilerin cüzdanın kaynak kodunu görüntüleyebileceği ve üzerinde yineleyebileceği anlamına gelir.

Açık kaynak kullanımı, Brave Wallet’ı yakında bir rakip olacak olan Solana ekosisteminin Phantom cüzdanıyla karşı karşıya getiriyor. Bu üst düzey proje – Solana ağı kripto paralarının büyük çoğunluğuna hizmet ediyor – kodu gizli tutuyor. Brave, 2022’nin başlarında Solana desteği eklemeyi planlıyor.

O zamana kadar Brave cüzdanı, Ethereum katman 2’ler ve Binance Smart Chain, Avalanche ve diğerleri gibi EVM uyumlu zincirlerle sınırlandırılıyor.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin